Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A BenQ bemutatja a GS1-et

Hordozható, kábelektől mentes LED projektor szabadtéri használatra a család pihenéséhez. Vonzó szabadtéri kemping felszerelés az esték szórakoztatóbbá tételéhez.


Hordozható, kábelektől mentes LED projektor szabadtéri használatra a család pihenéséhez. Vonzó szabadtéri kemping felszerelés az esték szórakoztatóbbá tételéhez.

 

A BenQ, mint a világ egyik vezető innovátora a digitális életstílus-termékek területén, júliusban bemutatta legújabb, szabadtéri szórakoztató megoldását, amely gyökeresen megváltoztatja a kempingezésről alkotott képet, és alakítja át az esték felejthetetlen élményévé. A GS1 olyan, kempingezéshez nélkülözhetetlen felszereléssé válik, melyet sosem hagyhat otthon!

 

benq_gs1_kis.jpg

 

Lee Conway, a BenQ Corporation elnök vezérigazgatója megjegyezte, hogy „a kempingezés és egyéb szabadtéri vakációs elfoglaltságok egyre népszerűbbek, a családok folyamatosan keresik az új élményeket, amelyeket együtt élhetnek át a családtagok. A GS1 egy olyan szabadtéri szórakoztató vetítési megoldás, amely bármely életkorban élvezetet jelent. Örömünkre szolgál, hogy bemutathattuk ezt az új szabadtéri projektort, amely elég kicsi ahhoz, hogy beilleszkedjen az alapvető kempingcsomagba.”

 

Újraírt szabályok

 

Online tartalmak – filmek, videók, zenék – közvetlen lejátszása vagy megosztása sosem volt még ennyire egyszerű közvetlenül egy okostelefon alkalmazás segítségével. A GS1 egy plug and play, tenyér méretű, hordozható LED projektor, amely USB olvasóval is fel van szerelve. A többi kempingező irigy lesz Önre, hogy kábelek és bonyolult beállítások nélkül, hátradőlve és pihentetően élvezi a filmeket, és a jól megérdemelt szabadságot. Hallgassa a Bluetooth hangszóróin a valóban emlékezetes hangfelvételeket, vagy este a filmek kísérőzenéjét. A GS1 3 órás akkumulátora több mint elég ahhoz, hogy kitartson az esti film végéig. Ha tovább használná a projektort, akkor csak ki kell cserélnie az akkumulátort, így ezzel a kábelmentes megoldással még tökéletesebb a szabadtéri szórakozás.  

 

Nyűgözze le barátait. Szórakoztatás másodpercek alatt

 

Bárhol is állították fel a tábort, a GS1 egy gombnyomásra 3 másodperc alatt életre kel, és kész azonnal bővíteni a szórakoztatás világát a barátok számára is. A problémamentes GS1 hordozható projektor intuitív felhasználói felülettel és temérdek multimédia bemenettel, valamint online letöltési képességekkel rendelkezik. Az automatikus trapézkorrekció a környezetnek megfelelően igazítja a megjelenő képet, legyen szó akár sátorról, lakókocsiról vagy lakóautóról. Az első használtkor a GS1 telepítési varázslója még a technológiáktól idegenkedőket is végigvezeti az indításhoz szükséges beállításokon, majd automatikusan elmenti azokat, hogy a következő alkalommal azonnal készen álljon a használatra. Bárhol is állítja fel a projektort, a manuálisan állítható lábaknak köszönhetően egyszerűen megtalálható az ideiglenes vászon magassága, és így a GS1 bárhová elvihető, ahová csak kívánja. 

 

Szabadtéri kemping felszerelés, amely megbirkózik a család mindennapjaival

 

A GS1 projektor készülékháza gumiból van, így tökéletes a családok mindennapjaihoz és bizonyos védelmet is biztosít. Még akkor is véd a burkolat, ha véletlenül hozzákoccantja a talajhoz, valamint a GS1-hez opcionálisan elérhető tok 60 cm-ről történő leesés ellen is védi a készüléket. Mi történik, ha egy ital kiömlik a projektorra? Nincs ok az aggodalomra, ugyanis a GS1 gumi burkolata IPX1 fröccsenés ellen védett. Eltérően más projektoroktól, a GS1 alacsony hőmérsékleten üzemel, így elég biztonságos ahhoz, hogy gyermekek érintsék meg anélkül, hogy megsérülne a kezük.

 

gs1_sator2_kis2.jpg

 

Annyira kicsi, hogy sosem fogja otthon hagyni

 

A kempingezés előtti csomagolás stresszes lehet, ha egy kis szabad hely sincs a kocsiban. A GS1 (13,9 cm x 14,6 cm) elég kicsi ahhoz, hogy elférjen egy autó csomagtartójában vagy egy lakókocsi szekrényében. A kompakt, de erőteljes GS1 akkumulátorral együtt is mindössze 1 kilót nyom, és elfér a tenyerében. Az egyik legrövidebb vetítőtávolságú lencsével a GS1 60” méretű képet vetíthet, mindössze 1 méterről, így további helyigénnyel nem zavarja meg a szomszédokat.

 

Élvezze a mozi élményt távol a világtól

 

Még nem ideális környezeti fényviszonyok mellett is képes a GS1 a sátor, a lakókocsi vagy a lakóautó oldalára éles és kiváló minőségű kép vetítésére. A GS1 több kép üzemmóddal van ellátva: a kemping beállítás az alap, amely világosabb, mint a mozi üzemmód, így számításba kerülnek a szabadtér éjszakai fényei. Ezen felül az élénk üzemmóddal otthon is, időről-időre használható ez a tenyér méretű projektor, és az üzemmódok között mindössze egyetlen gombnyomással válthat.

 

További információért kérjük, látogassa meg a  www.BenQ.com weboldalt.

‹‹‹ További Projektorújdonságok