epson_1701

Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

benq_1702bdnn_1610dbal

Profi designer monitor

Acer BM320

2017. március

 

A csúcsminőségű gamer monitorok mellett a nagy felbontású és színhű designer monitorok alkotják a monitorok társadalmának „elitjét” a maguk különleges képességeivel. Piacuk nem nagyon széles, de aki foglalkozásszerűen űzi a grafikai tervezés vagy a fotográfia mesterségét, netán számítógéppel szerkeszt videoanyagokat, annak szüksége lehet egy ilyen készülékre. Az Acer BM320-as monitora még a forgalomba hozása előtt került a tesztasztalra.

Tovább

Felső-közép kategóriájú házimozi-projektor

BenQ W8000

 

2016. február

 

Lehet, hogy a címbeli kategorizálás kissé túlzó a 4K, a HDR és a WCG előretörésének tükrében, ám a BenQ nagy sikert aratott belépő kategóriás modelljei után nagy várakozás előzte meg a jóval magasabb szintet megcélzó W8000 megjelenését. Bár időközben a BenQ is kijött a maga 4K típusával (W11000), árban ez utóbbi lényegesen magasabb sávba került, mint a W8000. Ezért is voltunk kíváncsiak a sokat ígérő, Full HD felbontású, egychipes DLP projektorra.

Tovább

Játékra teremtve

BenQ ZOWIE XL2540

 

2016. december


A BenQ egyike azon kevés monitorgyártónak, amely az idén ki tudott hozni 240 Hz natív frissítési frekvenciájú monitort – kifejezetten gamerek számára. Ez messze a legnagyobb erénye a készüléknek, de azért pár extra szolgáltatást még sikerült a gyártónak beletennie. Karácsony előtt ezt a monitort sikerült elkérnünk tesztelésre.

Tovább

A szélesebbnél is szélesebb

Acer BX340C

 

2016. december

 

Egy ideje megszoktuk a 16:9-es formátumú LCD monitorokat, a 4:3-as és 5:4-es oldalarányú készülékekkel már elvétve találkozunk (kivéve a sok éve használt példányokat). A „széles” monitor hallatán ezért a szokásos 16:9 ugrik be, noha már elég sok gyártó kínál ennél lényegesen szélesebb 21:9-es típusokat. Ezek közül most az Acer 34”-es BX340C-t tettük közelebbi vizsgálat tárgyává.

Tovább

24 hüvelykes, ultravékony Full HD monitorok

Acer RT240Y és AOC I2481FXH

 

A véletlen úgy hozta, hogy egyszerre érkezett hozzánk két, a lényeges adatokban hasonló monitor. Érdekesnek ígérkezett az összevetés, hogy melyik miben tud többet vagy kevesebbet a másiknál, és ez hogyan tükröződik az árban. Ezért egyetlen írásban foglaljuk össze a tapasztaltakat.

Tovább

Ütőképes 3LCD technológia

Epson EH-TW9300W

 

2016. október

 

LS10000-es LCoQ lézerprojektorával az Epson tavaly nagy elismerést aratott a házimozi-szakértők körében. Mostani új termékvonala – EH-TW7300, EH-TW9300 – hagyományos fényforrást használ, és a transzmisszív LCD mint fénymodulátor szintén a korábbi fejlesztési trendet folytatja. Tesztállványunkra most a legfejlettebb változat, a WirelessHD egységgel kiegészített TW9300W került.

Tovább

UHD gaming monitor

ASUS ROG SWIFT PG27AQ

 

2016. október

 

A „4K” UHD natív felbontású 27 hüvelykes high-end monitort kifejezetten a gamereknek szánta a gyártó, ami már az elnevezésből is kitűnik, hiszen a ROG SWIFT az ASUS gaming monitorainak családneve. Az AHVA panellel bíró készüléket felszerelték az Nvidia G-Sync adaptív szinkron technológiájával, amely – bizonyos határok között – képes kiküszöbölni a korszerű játékoknál egyébként könnyen fellépő képreprodukciós hibákat. Lássuk, hogyan teljesített a monitor a teszt során!

Tovább

Profi installációs lézerprojektor

BenQ LU9235

 

2016. október

 

Talán nem mindenki tudja, hogy a kereskedelmi forgalomba került első lézer-foszfor projektorokat a BenQ készítette, még 2012-ben (LX60ST és LW61ST), igaz, ekkor már komoly erőfeszítések történtek olyan fényforrások kifejlesztésére, amelyek a hagyományos nagynyomású higanylámpát kiválthatnák. A lámpa persze még egy darabig velünk marad, de sok előnye miatt a lézer egyre több és egyre nagyobb teljesítményű projektorban jelenik meg. Ezek közé tartozik a most tesztelt BenQ LU9235-ös is.

Tovább

Többcélú 27”-es WQHD monitor

Acer H277HU

 

2016. augusztus

 

Bár ezt a monitort tavaly év vége felé hozta ki az Acer, nekünk most volt alkalmunk tesztelni. Valójában a „H7” sorozat legnagyobb tudású tagja, 27” átlóval és WQHD felbontással. A sorozat másik két típusa: a H277H (27”, Full HD felbontás) és a H275HU (25”, WQHD felbontás).

Tovább

Adobe RGB, quantum dot monitor

2016. július

 

Philips 276E6ADSS

 

Azok körében, akik figyelik a monitorok fejlődését, feltűnést keltett ennek a Philips típusnak a megjelenése, két fő ok miatt. Az egyik, hogy minden eddiginél alacsonyabb áron juthatunk hozzá egy Adobe RGB színteret használó display-hez, a másik pedig – talán még nagyobb „dobás” –, hogy ez a monitor a PC monitorok világában elsőként használja a quantum dot technológia egy bizonyos fajtáját a széles színtartomány létrehozására.

Tovább

Gamer projektor a Predator családban

Acer Z650

 

2016. június

 

Az Acer 2015-ben ráerősített a már régen ismert gamer sorozat, a Predator fejlesztésére. Az egyedi és egységes formatervezésű, félelmetes gyors asztali PC-k, notebookok, monitorok és egy tablet után a cég még tavaly ősszel egy projektorral, a Z650-essel egészítette ki a Predator családot, emellett hamarosan kijön egy még komolyabb gép, a Z850.  Most a Z650-est volt alkalmunk közelebbről megvizsgálni.

Tovább

Házimozi-csúcsvetítő gyorstesztje

Sony VPL-VW520ES

 

2016. január

 

A Sony 2012 óta fejlesztett natív 4K felbontású, high-end kategóriájú SXRD házimozi-vetítői 2015 végén új családtagokkal bővültek, a VPL-VW320ES és a VPL-VW520ES típusokkal. Idén január elején – sajnos csak másfél napra – sikerült megkapnunk a csúcsmodell VW520ES-t, de a projektor alapos tesztelésére túl kevés volt az idő. Ennek ellenére, amennyire lehetett, megvizsgáltuk a készüléket, és most ennek eredményét közöljük – azzal a megjegyzéssel, hogy remélhetőleg egy alaposabb tesztelésre is lesz lehetőségünk.

Tovább

Belépő 3LCD Full HD házimozi-projektor

Epson EH-TW5350

 

2015. január

 

Az Epson a jelek szerint ráerősített az 1000 euro alatti árkategóriában kínált, házimozizásra is alkalmas, de „mindenesként” is használható projektorok fejlesztésére. A 600 és 800 euro közötti árú három új modell (TW5210, TW5300 és TW5350) közül alkalmunk volt közelebbről megvizsgálni a TW5350-est, amely fejlett vezeték nélküli átviteli funkciókkal is rendelkezik.

Tovább

SXRD Full HD újdonság

Sony VPL-HW65ES

 

2016. január

 

A Sony a tavaly szeptemberi IFÁ-n mutatta be „HW” házimozi-projektor sorozatának új tagját, a VPL-HW65ES modellt. Ez a projektor a korábbi HW55ES közvetlen utóda, így kíváncsiak voltunk, hogy csak egy ráncfelvarrásról van-e szó, vagy komolyabb továbbfejlesztésről.

Tovább

Full HD projektor DARBEE videoprocesszorral

Optoma HD28DSE

 

2015. december

 

Az Optoma legújabb 1080p belépő szintű projektora azzal igyekszik kitűnni az egyre nagyobb számú hasonló árfekvésű készülék közül, hogy a DarbeeVision céggel együttműködve elsőként alkalmazza közvetlenül a projektorban a DarbeeVision széles körben elismert képjavító technológiáját (a „DSE” jelentése Darbee Special Edition). Mivel a projektor más jellemzőiben nemigen tér el a HD26-ostól, mindenekelőtt a Darbee jelfeldolgozás eredményére voltunk kíváncsiak.

Tovább