epson_1701

Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

benq_1702bdnn_1610dbal

Felhívjuk látogatóink figyelmét arra, hogy ebben a rovatunkban a gyártók és forgalmazók mutatják be új termékeiket.

Mit hozott a Sony az ISE 2107-re?

2017. február

 

A Sony a nagy idei amszterdami professzionális AV kiállításon, az ISE 2017-en is szolgált meglepetésekkel – ahogy eddig is tette. Persze minket most is elsődlegesen a vetítéstechnika érdekelt, így főleg ezzel fogunk foglalkozni, de nem hagyhatunk említés nélkül néhány más termékkört sem.

Tovább

BenQ újdonságok az ISE 2017 kiállításon

2017. január

 

ISE 2017: február 7-10.

BenQ stand: 5-U24, Hall 5 

 

További lépések a megjelenítők megújításában: BenQ bemutatja vizuális megjelenítő megoldásait és új szoftverintegrációit a 2017-es ISE kiállításon 

Tovább

BenQ W11000: az első THX minősítésű 4K házimozi-projektor

A BenQ október végén bejelentette digitális otthoni mozi projektorát, a W11000-et, amely egyedüli 4K UHD DLP projektorként elnyerte a THX® minősítést. A CEA 8,3 millió pixel felbontású 4K UHD előírásait teljesítve, a W11000 THX tanúsítványa biztosítja a pontosan és tökéletesen reprodukált valódi moziélményt.

Tovább

A BenQ bemutatja a GS1-et

Hordozható, kábelektől mentes LED projektor szabadtéri használatra a család pihenéséhez. Vonzó szabadtéri kemping felszerelés az esték szórakoztatóbbá tételéhez.

Tovább

ISE 2016: Trendek a projektorvilágban

2016. február

 

Bár az ISE kiállítás a professzionális és üzleti AV-technika minden területét átfogja, szokás szerint minket mindenekelőtt a vetítéstechnika fejlődése érdekelt. Az ISE-n megjelenő új technológiák és módszerek többségének életképességét az idő általában igazolja (néha nem), de a változások jól érzékelhetőek, és a trendek is elég világosan kirajzolódnak.

Tovább

BenQ UST projektorok a tantermekbe

MW883UST/MX882UST


2015. december

 

A BenQ versenybe száll a „legjobb az osztályban” címért, az oktatási intézményeknél alkalmazott ultrarövid vetítési távolságú projektorok megmérettetésében. Az MW883UST és az MX882UST projektorok a BenQ legfejlettebb, különlegesen közelről vetítő, kiemelkedő képminőségű projektorai, amelyek még nagyobb eseményeken, valamint korlátozottan megvilágított termekben is alkalmazhatók. Az MW883UST és MX882UST skálázható interaktivitása és a vezeték nélküli képességeik mind könnyebbé és magasabb színvonalúvá teszik az oktatás folyamatát. A tanárok páratlan lehetőséget kapnak az intuitív vezérlés, az egyszerű telepítés és a kivételes képminőség kombinációjával.

Tovább

A BenQ házimozi-projektorok új szintre emelik az otthoni szórakoztatást

BenQ sajtóközlemény

 

2015. október

 

A BenQ, mint a 1080p szegmens első számú globális DLP projektorgyártója, büszkén mutatja be legújabb házimozi-projektorait. A W1110 projektor a valódi, éles és kristálytiszta moziélményt viszi be otthonába, míg a W2000 és W3000 még magasabb szintre emeli az otthoni szórakoztatást, a beépített megannyi BenQ technológia segítségével, például a Rec. 709 nagyfelbontású színvisszaadás szabványa által. Ezeken felül, a BenQ házimozi-projektorai lenyűgöző moziélményéről a 1080p Full HD-re optimalizált objektív is gondoskodik, amellyel páratlan tisztaságú és részletgazdagságú kép állítható elő. A harmonikus arany/ezüst színek, a luxus és elegáns ívek teszik mind a W2000, mind pedig a W1110 projektort modernné, és egészítheti ki életstílusát.

Tovább

Sony projektorújdonságok 2015 II. rész

Házimozi-vetítők

 

2015. szeptember

 

Írásunk első részében a Sony „E” sorozatú és „F” sorozatú új adatvetítőit mutattuk be részletesen, most pedig az idei IFÁ-n megjelent három új házimozi-projektor, a 4K natív felbontású VW520ES, és VW320ES, továbbá a Full HD HW65ES tulajdonságait vesszük közelebbről szemügyre.

Tovább

Sony projektorújdonságok 2015 I. rész

Közepes és nagy teljesítményű 3LCD vetítők

 

2015. szeptember

 

A projektorfejlesztésben több mint 40 éves tapasztalattal bíró Sony az idén ősszel sok új készülékekkel jelentkezett, a prezentációs és a házimozi kategóriában egyaránt. Írásunk első részében az E300-as sorozat új projektorait, továbbá a már korábban bemutatott FHZ65/FHZ60 lézer-foszfor projektorokkal párhuzamosan fejlesztett hagyományos lámpás FH65/FH60 testvérmodelleket vesszük közelebbről szemügyre.

Tovább

Optoma interaktív projektorok

2015. augusztus

 

Az Optoma a világ élenjáró projektortervezője és gyártója az üzleti, oktatási, professzionális AV és otthoni szórakoztatási szegmensekben. 2015-ben a cég új interaktív projektorcsaláddal jelent meg a piacon.

Tovább