Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Új belépő projektorok az Optomától az üzleti és tantermi prezentációhoz


2018. augusztus

 

Az Optoma legutóbbi professzionális többcélú projektora fényesebb és mutatósabb prezentációkat garantálnak az üzleti és az oktatási szférában. Az új készülékek – az S322e, S334e, X342e és W334e – nagy fényerejűek, lámpa-élettartamuk hosszú, energiatakarékosak – így összességében alacsonyak a fenntartási költségek.

 

Kivitelük hordozható és kompakt, így könnyen telepíthetők „házon kívüli” használat esetén is. Opcionális hordtáska kapható hozzájuk. Mindegyik modell rendelkezik az Eco+ üzemmóddal az energiatakarékosság érdekében. A lámpa élettartama kivételesen nagy, 15.000 óra.

 

A négy típus között van WXGA, XGA és SVA felbontású, fényerejük 3700, illetve 3800 lumen. A kényelmet szolgája a több HDMI és MHL bemenet, és a projektorokhoz csatlakoztathatók az olyan HDMI dongle-ok, mint a Google Chromecast és az Optoma HDCast Pro, lehetővé téve a csatlakoztatást laptopokhoz, PC-hez vagy Blu-ray lejátszóhoz.

 

02.jpg

 

A csupán 3 kg-os készülékek könnyen hordozhatók, és az S322e kivételével beépített 10 W-os hangszóróval, és Full 3D képességekkel rendelkeznek. Kiemelendő a 24/7, azaz non-stop működtethetőség.

 

További információ: www.optoma.co.uk

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek