Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Adatvédelem

Adatvédelmi elveink

A projektor.hu oldalak látogatóinak adatait az érvényes előírásoknak megfelelően kezeljük. (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a Magyarországon az 1998. évi VI. törvénnyel kihirdetett, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény.)

Egyes szolgáltatások igénybevételéhez regisztrációra van szükség a weboldalon. A regisztráció során megadott adatokat minden elvárható módon védjük attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. A rögzített személyes adatokat más célra csak az érintett külön beleegyezésével használjuk, de harmadik félnek nem adjuk ki. A hivatkozott törvényekben írtaknak megfelelően kötelezettséget vállalunk arra, hogy felhasználóink bármely személyes adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést teszünk közzé, amelyben tájékoztatjuk őt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről, és ezen túlmenően minden egyes alkalommal felhívjuk a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére. A hozzájárulást megadottnak tekintjük, ha a látogató a regisztrációs lapot kitölti és jóváhagyja.

A projektor.hu oldalai tartalmaz(hat)nak kapcsokat (linkeket) más weboldalakra is. E weboldalak személyiségi eljárásmódjáért, illetve tartalmáért a projektor.hu fenntartói nem vállalnak felelősséget.

© 2009 Banach Kft.
Minden jog fenntartva