Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Rólunk

A projektor.hu weblap tulajdonosa és üzemeltetője a Banach Kiadó Kft., a Videopraktika c. független szakfolyóirat és más nyomtatott és elektronikus kiadványok kiadója.

A Banach Kft. nem foglalkozik projektorok és tartozékaik kereskedésével, és sem közvetlenül, sem közvetve nem tartozik egyetlen olyan kereskedelmi cég, illetve szervezet érdekkörébe sem, amely projektorok, illetve kiegészítőik forgalmazásával, árusításával foglalkozik, éppen ezért egyformán szolgálja egyfelől minden érdeklődő és potenciális vásárló, másfelől minden gyártó és hazai kereskedő érdekeit.

A projektor.hu weblap nyitott az együttműködésre bármely magánemberrel, intézménnyel, szervezettel, vállalattal, beleértve a projektorok és kellékeik gyártóit és forgalmazóit is, illetve minden olyan természetes vagy jogi személlyel, aki vagy amely a projektorok adatai, működése, felhasználása, vagy bármilyen más, projektorokhoz kapcsolódó információ iránt érdeklődik.

Elsődleges célunk olyan általános, átfogó és teljességre törekvő weblap (internetes portál) kialakítása és szerkesztése, amely minden látogató rendelkezésére áll a projektorokra és kiegészítőikre vonatkozó ismeretekkel, válaszol a látogatók kérdéseire, és segít megtalálni mindenki számára a megfelelő készüléket, szükség esetén megszerzi a weblapon nem szereplő információkat is. Emellett egy rendkívül részletes és kiterjedt adatbázist tartalmaz a Magyarországon forgalmazott projektorokról, több mint harminc gyártó többszáz termékéről. A teljes adatbázis egy szűrőrendszerrel (Projektorkereső) leszűkíthető a felhasználási területnek és sok más szempontnak megfelelő típusokra. Külön grafikus kalkulátor segíti a vetítési távolság, illetve a vetített képméret meghatározását a konkrét típusok esetében.

Amennyiben a látogató közelebbről érdeklődik egy vagy több típus iránt, ezeket kiválasztva módjában van közvetlenül az adott típus(ok) forgalmazójához fordulni weboldalunk közvetítésével. Így pl. lehetősége van még részletesebb felvilágosítást vagy bemutatót kérni, illetve a kiválasztott készüléket megvásárolni (árajánlatot kérni). Aki pedig vásárlás helyett a bérlést választja, weblapunk közvetítésével meg tudja találni az igényeinek legjobban megfelelő partnert.

A gyártók és forgalmazók részére fizetett reklámfelületek, bannerek, promóciós felületek állnak rendelkezésre. A részletes feltételeket érdeklődés esetén pontosan közöljük, illetve médiaajánlatot küldünk, lásd Kapcsolat.

© 2009 Banach Kft.
Minden jog fenntartva