Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A BenQ újdonságokat hoz az ISE 2018-ra

Előrelépések a megjelenítők innovációjában

 

2018. január

 

Mint Eindhovenben bejelentették, a BenQ, mint a nemzetközileg elismert, digitális életstílus eszközök gyártója, immáron 9. alkalommal, 2018. február 6-9. között, az ISE 2018-on mutatja be legújabb, továbbfejlesztett vetítési és digitális tartalomszolgáltató megoldásait.


Előrelépések a megjelenítők innovációjában

 

2018. január

 

Mint Eindhovenben bejelentették, a BenQ, mint a nemzetközileg elismert, digitális életstílus eszközök gyártója, immáron 9. alkalommal, 2018. február 6-9. között, az ISE 2018-on mutatja be legújabb, továbbfejlesztett vetítési és digitális tartalomszolgáltató megoldásait.

 

A BenQ IL550 interaktív LCD/LED megjelenítő demonstrációs célból kerül kiállításra az ISE2018-on. Az infravörös technológián alapuló IL sorozat többszörös érintésérzékenységet kínál, akár több mint 50.000 órás élettartammal. A kijelző tartalmazza a BenQ exkluzív X-Sign felhőalapú tartalomkezelő szoftverét, amellyel a felhasználók különböző sablonok segítségével hozhatnak létre tartalmakat, ütemezhetik és megjeleníthetik azokat. A Multiple Display Administrator (MDA) alkalmazás segítségével több megjelenítő kezelhető párhuzamosan a helyi hálózaton keresztül, valamint tartalmak is megoszthatók a megjelenítők között.

 

Mind az üzleti, mind pedig az oktatási piac kiszolgálása érdekében, a BenQ bemutatja az 55”-es, 4K UHD érintésérzékeny interaktív tábláját a Google Jamboardot. A Jamboard célja egy, bonyolult telepítésektől és tréningektől mentes, egy gyors, hatékony és termelékeny vállalati vagy oktatási együttműködés kialakítása.  

 

Az ISE látogatói megtekinthetik a világ egyik legvékonyabb kávájú megjelenítőjét, a BenQ PL553-at. Ez a videofal megoldás a legfinomabb képminőségre és a legegyszerűbb tartalomvezérlésre lett kiélezve. A Daisy Chain, a 4K felbontás és az ultravékony, 1,8 mm-es káva alkalmazásával a megjelenítők közötti rés minimalizálható és egységes megtekintési élményt kínál.

 

A BenQ az LU9915 BlueCore lézer projektorát is bemutatja az ISE 2018-on. Ez a projektor a legvilágosabb választás nagyméretű rendezvényekhez, ugyanis lenyűgöző 10.000 ANSI-lumen fényerőt és 100.000:1 kontraszt arányt kínál pompás megtekintési élménnyel párosítva. A BlueCore lézer projektor támogatja a 360°-os vagy portré telepítést és a 24/7 működést a drámaian megnövelt megbízhatóságnak köszönhetően. Az LU9915 egy sor objektívvel kompatibilis, amelyek a különféle telepítésekhez igazítják a projektor képességeit, így bűvölhetik el a látogatókat múzeumokban, szórakoztató rendezvényeken vagy nagyméretű vállalati találkozókon.

 

A következő termékek szintén megtekinthetők az 5-U20 standon: 

  • 4K interaktív lapos megjelenítő (IFP) sorozat – Az új BenQ RP750K és az RP860K a legkiválóbb 4K megoldás oktatási vagy vállalati környezetben. Az úttörő IFP-k azonnali plug and play-t, többplatformos kompatibilitást, 20-pontos érintésérzékenységet, intelligens szemvédelmet és kézírás-felismerést is támogatnak.
  • BlueCore lézer fényforrású projektorok – A BenQ LK970, LW890UST és az LU950 4K UHD részletessége és a karbantartásmentes fényforrása demonstrációs célból megtekinthető a kiállításon. Ezek a projektorok ideális választásnak bizonyulnak nagyáruházi, vállalati vagy múzeumi telepítésekhez a beépített függőleges és vízszintes lencseemelésnek, a nagy átfogású zoomnak, a 360°-os vetítésnek és a portré üzemmódnak köszönhetően.

 

Amennyiben találkozna a BenQ-val az ISE 2018-on, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

(BenQ közlemény)


‹‹‹ További Projektorújdonságok