Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ újdonságok az ISE 2017 kiállításon

2017. január

 

ISE 2017: február 7-10.

BenQ stand: 5-U24, Hall 5 

 

További lépések a megjelenítők megújításában: BenQ bemutatja vizuális megjelenítő megoldásait és új szoftverintegrációit a 2017-es ISE kiállításon 


2017. január

 

ISE 2017: február 7-10.

BenQ stand: 5-U24, Hall 5 

 

További lépések a megjelenítők megújításában: BenQ bemutatja vizuális megjelenítő megoldásait és új szoftverintegrációit a 2017-es ISE kiállításon

 

A BenQ, mint iparági vezető információtechnológia és megoldásszállító mutatja be legújabb szoftverintegrációját az amszterdami ISE 2017 rendezvényen, 2017. február 7-10. között az 5-U24 standon. Az elmúlt 8 egymást követő évben a BenQ jelen volt a kiállításon, ahol idén a professzionális, üzleti és oktatási célra készült digitális tartalomszolgáltató megjelenítők és projektorok kerülnek fókuszba.

 

A nagyáruházi szegmens kiszolgálására a BenQ bemutatja új, UHD 4K felbontású lézerprojektorát, az LU9715 BlueCore készüléket, amely képes 360°-os és függőleges vetítésre is, hogy megragadja az emberek figyelmét. Kifejezetten a show-ra érkezik az új, okos X-Sign tartalommenedzsment szoftver, a Skyrec okos adatanalizáló rendszer, a BenQ ultravékony kávájú videofal megoldása, valamint egy hosszúkás formájú digitális tartalomszolgáltató megjelenítő.

 

A vezeték nélküli azonnali előadások elősegítésére a BenQ elkötelezte magát az InstaShow mellett, amellyel – a BenQ interaktív megjelenítői (IFP), projektorai, EZWrite 3.0 szoftvermegoldása és az NFCPen hozzáfűzést elősegítő eszköze mellett – még hatékonyabb vállalati találkozók rendezhetők.

 

„Életünk egyre inkább technológiavezéreltté válik, amely fejlődés nemcsak a tárgyalótermekben jelenik meg, hanem a vásárlásaink során is, valamint ahogy a mindennapjainkat éljük. Az emberek el szeretnének merülni az új technológiákban, amelyekkel közelebb kerülhetnek kollégáikhoz és kedvenc márkáikhoz” – jegyezte meg Pete Wang, a BenQ Europe elnöke. „A BenQ arra törekszik, hogy a közös munka még kreatívabb és könnyebb legyen. A vállalatunk nemcsak hardver eszközöket ad felhasználóik kezébe, hanem valódi megoldásokat, amelyek BenQ technológiákon nyugszanak. Mi már úgy tekintünk magunkra, mint megoldás-szállítók: a vállalat hardvert és szoftvert is kínál felhasználóink részére.” 

 

Egylépéses nagyáruházi megoldás 

 • LK970 UHD 4K lézerprojektor – a BenQ új projektora 5000 ANSI lumen fényerővel a professzionális AV piac számára.
 • LU9715 BlueCore lézerprojektor – 360˚-os és függőleges vetítési képesség, a lézerfénynek köszönhetően a kreatív kép- és színmegjelenítésért nagyméretű rendezvényeken.

lu9715.jpg

 

 • PL552 55” és PL490 49” videofal megoldás – a BenQ legújabb, ultrakeskeny kávájú megoldása és a 4K felbontás a legfinomabb megjelenítést garantálja. A megjelenítőn megtalálható a legújabb Display Port 2.1, amellyel felfűzhetőek a megjelenítők, így 2x2 megjelenítővel valódi UHD 4K felbontású videofal állítható össze.

pl552.jpg

 

 • SL550 55” digitális okos tartalomszolgáltató megjelenítő –  minden-az-egyben digitális okos tartalomszolgáltató csomag üzleti vállalkozások részére, sokféle méretben 

sl550.jpg

 

 • X-Sign tartalommenedzsment szoftver – a BenQ egyedülálló, felhő alapú szoftvere megoldást kínál professzionális tartalom előállítására, szerkesztésére és kezelésére a digitális tartalomszolgáltató megjelenítőkön
 • Skyrec okos adatanalizáló rendszer – egy szoftver, amellyel a nagyáruházak menedzsmentje jobban megértheti a vásárlókat.
 • BH281 és BH380 digitális tartalomszolgáltató megjelenítők – egyedülálló hosszúkás felépítésű megjelenítők, amelyekkel kicsi vagy keskeny terekben kínálhat testre szabott vásárlói élményt.

bh380.jpg

 

Teljes megjelenítő megoldás a hatékony találkozókért  

 • InstaShow Plug-and-Play – vezeték nélküli, több résztvevős előadás Full HD felbontással a vállalati tárgyalások során:
  • EZWrite 4.0 és NFCPen – a BenQ RP750K 4K UHD interaktív lapos képernyője az EZWrite 4.0 és az NFCPen szolgáltatással ötvözve kiszélesíti a megjegyzés-kezelés és az ötletátadás horizontját és lehetőségeit.
  • SU754 nagyfelbontású projektor – lélegzetelállító tisztaság és fényerő, tökéletes megbízhatóság és rugalmas működés mellett.

További kiemelt termékek

 

Videó utómunkához 

 • PV3200PT és PV270 utómunka monitorok – IPS technológiával, 100% Rec.709, 96% DCI-P3 és 99% Adobe RGB színtér és hardverkalibráció a fotó- és videoszerkesztéshez.  

*PV3200PT - 32”W 3840x2160 UHD felbontás / PV270 - 27”W 2560x1440 QHD felbontás


pv3200.jpg

 

Házimozihoz 

X12000 HD 4K LED házimozi projektor – új fényforrással az otthoni valódi mozitermes szórakozásért.

 

x12000.jpg

 

(projektor.hu)

‹‹‹ További Projektorújdonságok