Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

BenQ W11000: az első THX minősítésű 4K házimozi-projektor

A BenQ október végén bejelentette digitális otthoni mozi projektorát, a W11000-et, amely egyedüli 4K UHD DLP projektorként elnyerte a THX® minősítést. A CEA 8,3 millió pixel felbontású 4K UHD előírásait teljesítve, a W11000 THX tanúsítványa biztosítja a pontosan és tökéletesen reprodukált valódi moziélményt.


A BenQ október végén bejelentette digitális otthoni mozi projektorát, a W11000-et, amely egyedüli 4K UHD DLP projektorként elnyerte a THX® minősítést. A CEA 8,3 millió pixel felbontású 4K UHD előírásait teljesítve, a W11000 THX tanúsítványa biztosítja a pontosan és tökéletesen reprodukált valódi moziélményt.

 

w11000.jpg

 

„A W11000 lenyűgöző teljesítménye bizonyítja a nagyközönségnek a BenQ vezető technológiai színvonalát” – mondta Conway Lee a BenQ elnöke. „Nincs még egy projektor, amely jobban demonstrálná a DLP mesteri képességeit. Ez a teljesítmény ugyanannak a technológiának köszönhető, mint amelyet a világ IMAX mozi termei használnak: 8,3 millió pixeles 4K felbontás és THX tanúsítvány.”

 

Képminőség

 

A W11000 egychipes DMD DLP technológiája abszolút képintegritást, színhelyességet és zavaroktól mentes képet biztosít, főleg a kritikus 4K felbontásnál, amelynél a pixelméret sokkal kisebb, mint a 1080p felbontás esetében. A BenQ nagy mértékben 4K felbontásra optimalizált objektívje 14 nagyfelbontású tagból áll, amelyekkel valódi optikai zoom valósítható meg, és a speciális alacsony fényszórású bevonattal ellátott lencsetagok látványos, autentikus digitális moziélményt és vizuális minőséget nyújtanak.

 

THX tanúsítvány

 

A Rec. 709 szabvány követelményeinek teljesítéséhez tízszer több adatelemzés, és hétszer több mérnöki munka, valamint erőforrás biztosítja a színek és a gamma finomhangolását. A W11000-at alávetették egy 18 hónapig tartó, szigorú fejlesztési, és 200-nál is több THX laboratóriumi tesztnek, ahol több, mint 500 adatponton bizonyosodtak meg a szigorú színhelyesség, a pontos gamma, az ideális színhőmérséklet, a megnövelt homogenitás, valamint a THX tanúsítványhoz elengedhetetlen  szupermagas kontrasztarány értékeiről.

 

A THX központjában, San Francisco-ban három alkalommal lefolytatott élő tesztelés bebizonyította, hogy a W11000 kiemelkedő képvisszaadást, az előre kalibrált THX üzemmóddal pedig a lehető legautentikusabb – az alkotók eredeti elképzeléseit megjelenítő – képminőséget kínál, közvetlenül a dobozból kivéve. A W11000 aktív írisz és Dynamic Black technológiája tovább javítja a projektor nagy natív kontrasztarányát, valamint a SmartEco és egyéb saját technológiák – mint például a megfelelő fekete festékkel szigetelt light engine – kiemelkedő 50.000:1 dinamikus kontrasztarányt jelenít meg, amellyel még a legsötétebb jelenetek is tökéletesen jelennek meg.

 

További jellemzők

 

A W11000 CinemaMaster™ képfeldolgozó technológiája élénkíti a színvisszaadást, bőrszín-korrekciót hajt végre, és csökkenti a képzajt, valamint növeli a digitális színkiemelést. A W11000 ISFccc kalibrációra kész, amellyel professzionális otthoni finomhangolás lehetséges.

A projektor natívan támogatja a 2.35:1 anamorf képformátumot, amellyel ultraszéles mozifilmek is eredeti, mozitermi oldalarányukkal tekinthetők meg. A 4K képfelbontás pedig maximalizálja a megtekintés kényelmét, valamint a használható vászonméreteket, és magával ragadó filmnézés élményét nyújtja bármely helyiségben.

 

w11000_2.jpg

 

Ergonómikus design és rugalmas elhelyezés

 

A W11000 áramvonalas formája, az előre tekintő szellőzőrács elegánsan illeszkedik minden házimozi rendszerhez. Az akadálymentes csatlakozási felületen extra mennyiségű szabad hely található, hogy a kiváló minőségű, nagy átmérőjű HDMI és tápkábelek is kényelmesen és biztonságosan csatlakoztathatók legyenek. A W11000 bármely otthonba rugalmasan integrálható a függőleges és vízszintes objektívmozgatásnak (lens shift), valamint a 1,5x-szeres extra átfogású objektívnek köszönhetően.

                                                                    ***

A W11000 a legkiválóbb DLP technológiát alkalmazza. Azt a technológiát, amelyet a mozik 90%-a használ, és amelyet 2015-ben Oscar-díjjal jutalmaztak. A W11000 hosszú távon is jó minőségű képet, precíz színeket, borotvaéles vonalakat jelenít meg anélkül, hogy karbantartásra vagy minőségromlásra kellene számítani.

 

További információért kérjük, látogassa meg a BenQ.com weboldalt.

 

w11000_3.jpg

 

(projektor.hu – BenQ sajtóközlemény alapján)

‹‹‹ További Projektorújdonságok