Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

Sony kompakt lézerprojektorok oktatási és intézményi használatra


2017. január

 

A Sony bejelentette „Z-Phosphor” projektorcsaládjának bővítését két új generációs modellel. Ezek minden eddiginél költséghatékonyabbak az installációs kategóriában, a tantermektől a tárgyalókig.

 

sony_compact.jpg

 

Az 5000 lumenes, WUXGA felbontású VPL-PHZ10 és a szintén 5000 lumenes WXGA felbontású VPL-PVZ10 projektorok képminőségben, színhűségben és a gyakorlatilag karbantartást nem igénylő lézerfényforrást tekintve azoknak is előnyöket nyújtanak, akik idáig a hagyományos lámpás vetítést használták.

 

A váltás a lézerprojektorokra különösen az oktatási és a nagyvállalati környezetben előnyös. Nem kell a lámpa lassú felmelegedésére és visszahűtésére várakozni, nincs lámpa, ami korlátozná a készülék döntését bármilyen pozícióba, és nem kell kompromisszumot kötni a nagy fényerő és a felbontás között.

 

A két új projektor a Sony 3LCD BrightEra™ technológiáját használja, azaz a kép alapszínű összetevőit szeparáltan vetíti, élénk és természetes színeket biztosítva. A beépített Reality Creation rendszer képkockánként analizálja a forrás jelét, és egy hatékony minta-adatbázis alapján mindig tiszta és éles képet állít elő. A szintén Sony fejlesztésű Contrast Enhancer képesség a házimozihoz fejlesztett eljárást alkalmazza a kontraszt javítására.

 

A VPL-PHZ10 májustól, a VPL-PVZ10 pedig júliustól lesz elérhető Európában. Első alkalommal az idei ISE kiállításon lesznek láthatók a Sony standján, február 7. és 10. között.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek