Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

„4K együttműködés” kutatók számára


2015. augusztus 9.

 

A 3Dims cég mint integrátor, a Christie egyik partnere új módszert fejlesztett ki a Német Repülésügyi Központ (DLR) számára: a kutatók megjeleníthetik, összehasonlíthatják és megoszthatják eredményeiket 4K-ban.

 

A 3Dims 4 db Christie DWU550-G projektort használt fel a 4K felbontáshoz (beépített Edge Blending funkcióval), a tartalom megosztásához pedig a Christie Brio Enterprise „együttműködési rendszerét” (collaboration system) vette igénybe. Ez utóbbi lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközökről – WLAN kapcsolaton keresztül – minden tartalom megjelenítését az összes kijelzőn, egyidőben, és függetlenül a helytől.

 

A választás azért esett a fenti projektorra, mert rendelkezik a beépített edge blending opcióval, továbbá a szükséges natív felbontással és a szükséges fényerővel (WUXGA felbontás és 5500 lumen fényerő projektoronként), és mint ilyen, rendkívül költséghatékony.

 

A négy munkaállomást a hátulról vetített ernyő előtt helyezték el. A munkaállomások mindegyike függetlenül hozzáférhet a rendszerhez, de használhatók együtt is. A négy projektor a 3Dims által erre a feladatra tervezett „pixel wall” számítógépre csatlakozik, melynek 8 DVI bemenete és 4 DVI kimenete van. Ez lehetővé teszi akár négy kép megjelenítését PIP formátumban, szükség szerint egymás fölött, alatt vagy mellett.

 

Ezzel a módszerrel a csatlakoztatott eszközökről minden tartalom megmutatható minden kijelzőn, függetlenül a helytől, és ezek együtt is használhatók. Ez döntő faktor volt a megrendelő számára, mivel hálózaton keresztül ilyen szintű együttműködésre eddig nem volt lehetőség.

 

4Kcollaboration.jpg

‹‹‹ További Hírek