Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

„Projektor” Halloween-re és Karácsonyra

Itt a legújabb „kütyü” Amerikából. Minek is nevezhetnénk azt a készüléket, amely a mindenre képes dekoratőrök egyik kedvence lehet! A „Halloween and Christmas” projektor csupán azt a feladatot kapta


hirek_projektor_halloweenre.jpgItt a legújabb „kütyü” Amerikából. Minek is nevezhetnénk azt a készüléket, amely a mindenre képes dekoratőrök egyik kedvence lehet! A „Halloween and Christmas” projektor csupán azt a feladatot kapta, hogy 25 másodperc hosszúságú kisfilmeket vagy animációt vetítsen akár egy kirakatba, akár a garázs falára. A projektor teljes mértékben vízálló, így bármilyen időjárási körülmények között megállja a helyét. Gyárilag két kis filmet kap mellé a tulajdonosa, amely a két ünneppel kapcsolatos. A filmek eleve könnyen betölthetők, mivel előre elkészített kazettában találhatók. Mindezt a vetítő addig játssza, amíg ki nem merül a beépített akkumulátor, vagy ki nem fogy a film. A sokféleképpen elhelyezhető vetítő ára 150 dollár.

‹‹‹ További Hírek