Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

„Ütős” Sanyo projektorok

A Sanyo, úgy tűnik, a belépő modellek terén is „rálép a gázpedálra”. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a PLV-Z700-as projektor, amely Full HD felbontással vetíti a képet a vászonra.


hirek_utos_sanyo.jpgA Sanyo, úgy tűnik, a belépő modellek terén is „rálép a gázpedálra”. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a PLV-Z700-as projektor, amely Full HD felbontással vetíti a képet a vászonra. A belépő szint ellenére, mindössze 1/60 másodperc szükséges a javított rendszerű optikavezérlés életre keltéséhez. A gyár a projektor fényerejét 1200 ANSI lumenben határozta meg, míg a kontrasztaránya 10.000:1. Mindehhez nagyon kevés, mindössze 21 decibeles zajszint párosul. A 3LCD technikára épülő projektor meglehetősen nagy mozgásteret ad az objektívnek, valamint a kétszeres zoom segítségével a képbeállítás is meglehetősen egyszerű. A készülék öt gyári képbeállítással bír (Brilliant Cinema/Creative Cinema/Natural/Living/Dynamic), valamint a színmenedzselésének köszönhetően 2,16 milliárd szín visszaadására alkalmas. A bemenetei között megtalálhatjuk a HDMI csatlakozót, a VGA, S-Video bemeneteket. Annak ellenére, hogy belépő szintű a készülék, a tervezők még az automatikus objektívvédőt sem felejtették el. Ára 1500 EUR, amihez 90 nap, illetve 300 üzemóra lámpagarancia is tartozik.

‹‹‹ További Hírek