Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

2 százalékos növekedés az EMEA projektorpiacon


2015. január 2.

 

A Futuresource felmérése szerint az EMEA (Europe, Middle East and Africa) projektorpiac mennyiségben és értékben 2%-kal nőtt 2014. III. negyedévében: a darabszám elérte az 584.000-et, az érték pedig a 676 millió dollárt.

 

A növekedés főleg az installációs és large venue szegmens 5-7000 lumenes készülékeinek 40%-os eladás-emelkedéséből származott (kb. 13.000 darab) – elsősorban az Epson, a NEC és a Panasonic termékei esetében.

Az XGA projektorok mennyiségi csökkenése kisebb volt a vártnál: az előző év azonos időszakához képest kevesebb, mint 10%.

 

Az oktatási interaktív UST projektorok szezonális értékesítése a III. negyedévben érthetően megugrott 17.000 darabra, ami a B2B short throw eladások 15%-a, összességében azonban 2%-nál kisebb a növekedés az előző évhez képest.

 

A Nyugat-európai szállítások éves összevetésben 3%-kal, értékben 3,6%-kal növekedtek. Kelet-Európában viszont a III. negyedévben mennyiségben 2,3%-kal, értékben 2,1%-kal csökkentek az eladások, amit az oroszországi és ukrajnai eseményeknek tulajdoníthatunk. Ha ettől eltekintünk, akkor a kelet-európai növekedés éves összehasonlításban csaknem 24%, értékben 33% volt.

 

A Közel-Kelet és Afrika adatai: mennyiségben 2,6% növekedés, értékben 1,8%-os csökkenés. Ebben a régióban az SVGA projektorok vezetnek, az eladások 45%-át teszik ki.

 

future_2.jpg

‹‹‹ További Hírek