Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

20.000 lumenes lézerprojektor a Sim2-től


2015. január 12.

 

A Sim2 kifejlesztette, és az idei CES-en bemutatta első lézeres házimozi projektorát. A 3 DLP-chipes gép 20.000 lumen fényerőt produkál. Az olaszországi székhelyű SIM2 szövetségre lépett a kínai Shanxi OV-LaserTec céggel egy kompakt, tisztán lézer fényforrású házimozi projektor kifejlesztésére.

 

A 1080p (nem 4K) felbontású készülék a Sim2 ALPHAPATH platformot és a Shanxi OV-LaserTec despeckle (foltosodáscsökkentő) technológiáját használja. Különlegessége, hogy kis méretekben valósítja meg a lézeres házimozi vetítést.

 

A fényerő 3000 és 20.000 lumen között változtatható, a színterjedelem megnövelt, a fenntartási költségek pedig alacsonyak. A készülék árát még nem közölték, de várhatóan 90.000 dollár körül lesz. A szokásos lézeres hibrid rendszerektől (kék lézer plusz színkerék) eltérően ez a projektor valódi RGB lézereket használ.

 

A tervek szerint a két fejlesztő cég a 2015-ös CEDIA kiállításon mutatja majd be a készüléket.

 

sim2-laser-projector-ces.jpg

‹‹‹ További Hírek