Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

2K változatban is elérhető a Christie Boxer


2015. december 23.

 

Az eredetileg 4K képességekkel kihozott Boxer 4K30 mellett most a Christie kihozta a 2K natív felbontású Boxer 30-ast is. Ez a projektor rental/staging felhasználásra, illetve állandó installálásra készült (múzeumok, planetáriumok, nagy előadótermek és egyházi gyülekezetek stb.)

 

A 30000 lumenes projektor NFC-vel és preview képernyővel van ellátva, a lámpa-élettartam 1500 óra (70% fényerő), a tömege kb. 80 kg. Ami nagyon fontos: a 2K projektor 4K-ra upgrade-elhető opcionális licensszel. Egyébként a masszív tartókeret, a lámpamodulok és a kezelőszervek ugyanazok, mint a Boxer 4K30-nál.

 

A Boxer 30-nak 6 db higanylámpája van, 2 db 3-lámpás kazettában. Bele van építve a Chritie TruLife elektronika és a Christie Twist funkció, így külső eszközök nélkül lehetséges több projektor képének egyesítése, illetve a görbült vagy szabálytalan felületre való vetítés. Akárcsak a teljes Boxer család, ez a projektor is bármilyen pozícióból alkalmas a vetítésre.

A 4K felbontásra való upgrade-elés mellett lehetőség van a 120 Hz-es működésre is upgrade-elni a projektort.

 

A 2K-s Boxer 30 már rendelhető, 3-éves alkatrész- és javítási garanciával.

 

christie_boxer-30.jpg

‹‹‹ További Hírek