Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

30 millió eladott Epson 3LCD projektor


2020. november

 

Az Epson 1989-ben hozta ki első 3LCD projektorát, és most már – az 500 lumen fölötti kategóriában – a darabszámot tekintve 19 egymást követő évben, világszinten a legnagyobb a piaci részesedése. Idén októberben a cég bejelentette, hogy az általa gyártott és értékesített 3LCD projektorok összesített száma elérte a 30 milliót.

 

epson_logo.jpg

 

Az első Epson 3LCD projektor az VPJ-700-as volt (1989-ben), 1994-ben pedig a cég kihozta az ELP-3000-es típust, amely már PC-hez volt csatlakoztatható, így segített megalapozni a nagy képfelületű üzleti prezentáció kultúráját. Az Epson a későbbiekben az irodai alkalmazáson túl sok más felhasználási célra fejlesztett ki projektorokat – pl. az otthonokba, az oktatáshoz, kereskedelmi központokba stb. 

 

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a projektor-értékesítésünk világszinten elérte a 30.000 darabot” – mondta Yasunori Yoshino COO (Chief Operating Officer of Visual Products Operations Division). „Partnereink segítségével a projektoraink kiváló vizuális élményt és hatékony vizuális kommunikációt teremtenek az üzleti világban, az oktatásban, az otthonokban, a kereskedelemben és a digitális művészetben. Ezt a mérföldkőnek számító eredményt nem tudtuk volna elérni partnereink és más résztvevők együttműködése nélkül. De nem akarunk itt megállni! Célunk a vizuális kommunikáció még magasabb szintre emelése a közösségi problémák megoldása érdekében, az emberek elképzeléseinek ösztönzésével az egész világon, továbbá olyan termékek és szolgáltatások megteremtésével, amelyek lehetővé teszik az emberek számára kreativitásuk teljes kibontakoztatását.”

 

A nagyméretű képet vetítő és interaktív funkciókat nyújtó projektor-technológiáját tekintve, az Epson növekvő igényt lát az üzleti szektor és az otthoni felhasználás területén, elsősorban az oktatási alkalmazás és az otthoni használat világjárvány okozta bővülésének betudhatóan. Az Epson erőssége a saját alaptechnológiáin alapuló termékekből ered. Ilyen alaptechnológia pl. a nagy hőmérsékletű poliszilícium TFT panelek technológiája. Az Epson ugyanakkor a nyitott innováción keresztül törekszik új partnerek megnyerésére, pl. a negyedik generációs „intelligens” üvegalkatrészeket tartalmazó optikai engine-ek értékesítésének megkezdésével.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek