Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

4K HDR Androidos okosprojektorok a BenQ-tól


2020. október

 

Október elején a BenQ bemutatta legújabb okos, a Google Android TV platformon működő projektorcsaládját. A valódi 4K HDR projektorok elérést kínálnak az összes lenyűgöző filmhez, szórakoztató műsorhoz, sportközvetítésekhez, zenéhez és játékhoz, amelyek a Google Play áruházban megtalálhatók. Különleges jellemzőjük a többplatformos vezeték nélküli vetítés, az exkluzív gyermekbarát tartalmak és az érintésmentes kezelés. A BenQ okos otthoni projektorai egyetlen csomagban elégítik ki az otthoni szórakoztatási igényeket. Bővebb információ: https://www.benq.eu/hu-hu/projector/smart-projector.html

 

01.png

 

Modern otthoni szórakoztató központ egy gombnyomással

A családi szórakozás soha többé nem lesz ugyanolyan. A BenQ okos projektorait a Google hivatalos tanúsítványával az Android TVTM működteti. Az Ön által kedvelt tartalmakat az Android TV-vel pontosan úgy érheti el, ahogy szeretné. Hozzáférhet a Google Play áruház összes tartalmához, a legjobb TV-sorozatokhoz, filmekhez, sportközvetítésekhez, játékokhoz és fotókhoz anélkül, hogy egyetlen kábelt is csatlakoztatnia kellene.

 

02.png

 

A kijelzőiről híres BenQ ezeken a projektorokon hollywoodi szintre emelte a minőséget a CinematicColorTM technológiával, valamint a prémium 2000–3000 ANSI lumen fényerővel. Ezzel a projektorok tökéletesen illenek megvilágított nappalikba vagy sötétített moziszobákba.

 

03.png

 

A BenQ által kifejlesztett okosprojektorok sokak igényeit kielégíthetik. A sorozat tagjai: a W2700i, a TK850i, és a TH685i. A W2700i valódi 4K HDR megjelenítést nyújt streaminghez, filmekhez vagy szórakoztató műsorokhoz, pontos színekkel, prémium minőségben. A TK850i 4K HDR sportesemények streamingjéhez tervezték, így kiváló színek, nagy fényerő és dedikált sport üzemmód került a jellemzők közé. A TH685i egy minden-az-egyben 1080p HDR projektor, amely képes többplatformos szórakoztatásra, a játékoktól kezdve egészen a streaming tartalmakig.

 

04.png

 

Gyermekbarát tartalom és szülői felügyelet

A BenQ okos otthoni projektorai egy sor egyedülálló családi alkalmazással kerülnek forgalomba, amellyel vászonra kerülhetnek a gyermekbarát YouTube tartalmak. A szülői felügyelet kezeli a képernyőidőt, és segít lejátszási listák összeállításában a gyermekek számára, megvédve őket az Internet veszélyeitől.

 

Több-platformos lejátszás különféle eszközökről

 Életnagyságú méretben osztaná meg családjával vagy barátaival töltött legutóbbi utazását? A BenQ okos projektorok vezeték nélküli vetítése támogatja az Airplay-t és a Chromecastot, így a felhasználók közvetlenül mobileszközükről jeleníthetik meg a tartalmakat. A vezeték nélküli vetítési technológiával a felhasználók filmeket, TV show-kat, zenét, sportközvetítéseket, fotókat és videókat jeleníthetnek meg mobileszközükről vagy notebookjukról, bármilyen további streaming eszköz használata nélkül.

 

05.jpg

 

Korlátlan streaming egy hatalmas vásznon, jól láthatóan még megvilágított szobában is, az érintésmentes használattal ötvözve egyet jelent a legjobb szórakozással az egész család számára. Élvezze a ma elérhető legjobb Android TV élményt a BenQ okos otthoni projektoraival.

 

Ha többet szeretne megtudni a BenQ W2700i, a TK850i vagy a TH685i intelligens projektorokról, látogasson el a következő weboldalakra:

 

https://www.benq.eu/hu-hu/projector/cineprime-home-cinema/w2700i.html

https://www.benq.eu/hu-hu/projector/home-entertainment/tk850i.html

https://www.benq.eu/hu-hu/projector/home-entertainment/th685i.html

 

Forrás: BenQ

‹‹‹ További Hírek