Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

4K HDR DLP projektor a JVC-től


2018. április

 

A JVC új DLP projektora, az LX-UH1 a 4K kép előállításához a nemrég kifejlesztett TRP DMD technológiát használja, és a HDR támogatást is beépítették. Fényárama 2000 lumen, az objektív függőlegesen és vízszintesen is tologatható.

 

Az új (más projektorokban már alkalmazott) 0,47”-es DMD a 4K UHD DLP chipset része, és az LX-UH1 kiváló minőségű optikai rendszerével 4K-UHD (3840 x 2160 pixel) felbontású képet vetít. Az új projektor dinamikus kontrasztaránya 100.000:1.

 

jvc_lx-uh1b.jpg

 

Az LX-UH1 a Rec. 709 színtér 100%-át lefedi (BT.2020 kompatibilis), és a HDR tartalmat képes megjeleníteni. Mind a HDR10, mind a Hybrid Log Gamma (műsorszóráshoz és streaming szolgáltatásokhoz használt HDR gamma mód) formátumokat támogatja. HDR tartalom nézésekor a felhasználónak módjában áll igénybe venni a kétállású automatikus apertúrát a lehető legjobb képminőség eléréséhez. A vetítőnek két HDMI bemenete van, melyek egyike HDCP 2.2 kompatibilis, és 18 Gbit/s maximális adatátviteli sebességre képes. Megtaláljuk a készüléken az elmaradhatatlan RS232C vezérlőportot is, továbbá egy 12 V-os trigger csatlakozót.

 

Az installációt megkönnyítendő az LX-UH1 ±60% függőleges lens shift-re és ±23% vízszintes lens shift-re képes. Az 1,6x-es optikai zoomtartománnyal kombinálva csaknem bármilyen otthoni környezetben könnyen telepíthető a projektor. A JVC LX-UH1 májusban lesz elérhető 2499 dolláros áron.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek