Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

4K HDR okos házimozi projektor Android TV-vel: BenQ W1800i


2021. június

 

01.jpg

 

A BenQ új házimozi projektort fejlesztett ki, amely 100%.ban lefedi a Rec.709 színtartományt, emellett Android TV alapú okoseszköz. A W1800i a maga 4K-UHD felbontásával és egyéb fejlett szolgáltatásaival pontosan megjeleníti azt, amit a rendező megálmodott, méghozzá óriási képméretben.

 

02.jpg

 

A W1800i azonnali hozzáférést biztosít a Google Play áruházban található összes tartalomhoz. A projektort többplatformos vezeték nélküli csatlakozással és könnyű kezelhetőséggel is ellátták. Egy „csomagban” elégíti ki az Ön összes házimozi igényét.

 

CinematicColor™ színpontosság

 A kijelzőiről híres BenQ hollywoodi szintre emelte a mércét a CinematicColorTM technológiával, valamint a 2000-es ANSI lumen fényerővel.  A W1800i tökéletesen illeszkedik a világosabb nappalikhoz és a sötétebb moziszobákhoz is. Ez a jól kidolgozott, de könnyen kezelhető projektor kiváló kiegészítést vagy frissítést kínál bármely nappaliba vagy házimozi központba.  A W1800i valódi 4K HDR képeket nyújt filmek és tévéműsorok streamingeléséhez, kiváló minőségben, pontos színekkel.

 

Filmmaker üzemmód

A Filmmaker üzemmód megőrzi a mozgás ritmusát, a moziszerű színeket, a dinamikatartományt és a fényerőt, amelyet a rendezők a nagy vászonra szántak. A W1800i projektor támogatja a filmkészítők azon vágyát, hogy az otthoni nézők megrendítő jeleneteket és gyengéd pillanatokat éljenek át úgy, ahogyan a rendezők láttatni akarták.

 

Gyárilag kalibrált színpontosság

 Élvezze a pontos színvisszaadást az első naptól kezdve a W1800i garantáltan 100%-os Rec. 709 színtér lefedettségével. Minden projektor gyárilag tesztelt és beállított, biztosítva ezzel a Delta E ≤ 3 színpontosságot. A projektor összes adata egy egyedi kalibrációs jelentésben kerül összeállításra és mellékelve minden egyes W1800i készülékekhez. 

 

Egygombos hozzáférés egy modern házimozi-központhoz

 A W1800i projektor a Google által tanúsított Android TVTM alapú. Az Android TV-vel mindig azonnal elérhető a Google Play áruház összes nagyszerű tartalma. A Google Play a legizgalmasabb tévésorozatokat, filmeket, sportközvetítéseket és játékokat kínálja anélkül, hogy bármikor kábelhez kellene csatlakoznia. Élvezze az azonnali kapcsolatot az Amazon Prime Video és a Disney+ szolgáltatásokkal. A platformon keresztüli közvetítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a videotartalmat bármilyen eszközről, vezeték nélkül streameljék közvetlenül a projektorra.

 

Az ízlésesen megtervezett, modern és kompakt formával a W1800i megkönnyíti az intuitív funkciók használatát, mint amelyen például az egyszerű frissítés a BenQ Full HD projektorokról, az 1,3-szoros zoom, a 2D-s trapézkorrekció és a képelforgatás beállítása a problémamentes szórakozás érdekében. A W1800i 4K projektorra való frissítés könnyedén elvégezhető, nem kell módosítania a vászon méretét és a vetítési távolságot, mivel ugyanazon a mennyezeti tartón elhelyezhető a projektor.

 

03.jpg

 

A W1800i júliustól lesz elérhető, az ajánlott kiskereskedelmi ára 1199 EUR. További információért kérjük, látogassa meg a W1800i termékoldalát: https://www.benq.eu/hu-hu/projector/cinehome-home-cinema/w1800i.html

Kövesse a @benq_europe -ot az Instagramon, a @BenQEurope -ot a Twitteren és a @LookinGreat -et a Facebookon.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek