Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

4K Home Entertainment projektor a Vivitektől


2019. november

 

A filmek, zenés videók, játékok és sportközvetítések élvezetében egyre népszerűbb a 4K-UHD felbontás. A Vivitek nemrégiben bejelentette új 4K otthoni szórakoztató projektorát, a HK2200-as típust, amelyet elérhető áron kínál.

 

vivitek.jpg

 

A kompakt és rugalmasan elhelyezhető HK2200 az otthoni szórakoztatás kulcselem lehet a 100”-nél is nagyobb képátlójú képpel, amit a fényereje tesz lehetővé. A vetítés előnyeit régóta ismerjük, de a mai kis kép (okostelefon, tablet, televízió) világában magasabb szintű élményt nyújt a maga nagy képméretével.

 

A projektor a Texas Instrument DMD chipjével dolgozik, amely biztosítja a 8,3 millió pixeles képet a vásznon. A színtartomány a Rec.709 szabvány szerinti, a színhűség tökéletes. A részletgazdagságot növelő funkció a ViviPeaking, és a projektor tartalmaz HDR funkciót is (amiről sajnos semmi közelebbit nem tudunk). További képjavító funkció a Color Enhancer, amely finiman hangolja a szaturációt, és optimalizálja a bőrtónusokat. Természetesen színkezelő rendszer (CMS) is megtalálható a készülékben, ha kalibrálni szeretnénk.

 

A csatlakozók: 2 HDMI 2.0 bemenet, USB port multimédia (fotók és videók) lejátszásához. Képernyő tükrőzés is lehetséges kompatibilis eszközökről. A projektor fel van készítve Chromecast fogadására is (külön USB-s táplálással), továbbá van 12 V-os triggerkimenete a vászonmozgatáshoz vagy a hangrendszer működtetéséhez.

 

A HK2200 november közepétől elérhető 1399 angol font bruttó fogyasztói áron.

 

További információ: www.vivitekcorp.com vagy www.vivitek.eu

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek