Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Barco és a Cinionic magasabb szintre emeli a mozik vetítéstechnikáját


2019. április

 

A 2019-es CinemaCon rendezvényen, április elején a Barco és a Cinionic (Barco, CGS és ALPD joint venture) bejelentette az új Barco projektor-generáció bevezetését a digitális mozi világába. Mivel a világ mozijainak több mint a felét a Cinionic látja el technikával, és több mint 85.000 Barco projektor van installálva ezekben a mozikban, a bejelentés mind a mozi-üzemeltetők, mind a nézők szempontjából jelentős.

 

A Barco Series 4 család projektorai természetesen 4K felbontásúak, és a legkorszerűbb RGB lézertechnológiát alkalmazzák az új kompakt Texas Instruments 4K chippel kombinálva. Az eredmény a magasabb szintű nézői élmény a nagyobb kontrasztnak, a szélesebb színtartománynak és a javított homogenitásnak köszönhetően. Az új platform sokéves mérnöki fejlesztőmunka eredménye, és mind a multipex nagymoziknak, mind a kisebb rétegmoziknak, megfelelő finanszírozási lehetőségekkel perspektívát jelent a minőség radikális javítására.

 

barco.jpg

 

A lézer fényforrást használó projektorok hatásfoka több mint kétszer jobb (fogyasztásuk kevesebb mint fele) a hagyományos lámpás projektorokénak. Így a TCO (total cost of ownership) látványosan csökkenhet, miközben a Barco EcoPure™ technológiája megvalósítja a valaha volt „legzöldebb” projektort ebben a teljesítménykategóriában.

 

A rendszer moduláris felépítése, és a fejlett és csendes kialakítás az új platformot jövőbiztossá teszi, miközben a teljes élettartam alatt változatlan fényerőt és konzisztenciát biztosít. Ennek következtében a Barco és a Cinionic meg van győződve róla, hogy ez az új lézerprojektoros platform vezető pozíciót tölthet be a mozi megújítási folyamatának elindításában.

 

További információ: https://www.cinionic.com/series4

‹‹‹ További Hírek