Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Barco F80-as új 4K lézerprojektora


2017. október

 

A nagyteljesítményű installációs kategóriában a Barco az „F” projektorcsaládot új – csendes és rugalmasan installálható – készülékkel, az F80-assal bővítette. Az új projektor a múzeumok és más hasonló, 10.000 lumen körüli fényerőt és 24/7 üzemelést igénylő nagy terek számára három kiemelkedően kedvező tulajdonsággal rendelkezik: 4K felbontás, a lézer hatékonysága és gazdaságossága, és a különlegesen csendes működés.

 

barco_f80.jpg

 

Az állandó fényerő és a színvisszaadás hosszú idejű változatlansága mellett további előnyös funkció a Barco Pulse egyedülálló Single Step Processing (SSP) technológiája, amely a 4K-UHD felbontást egy lépésben hozza létre. A felhasználók más termékekhez képest így élesebb képet, és összességében sokkal jobb képminőséget élvezhetnek, kisebb késleltetéssel.

 

Különösen kiemelendő az F80 ultracsendes működése, amelynek eléréséhez összefogott a cég belgiumi, kínai és norvégiai kutató-fejlesztő team. Az eredmény egy nagy fényerejű, kiváló színvisszaadású, új chipet használó projektor, amelynek működési zaját tovább sikerült optimalizálni Az F80 az első Barco projektor, amely az új Texas Instruments technológiát alkalmazza, és az első volt a világon, amely ekkora fényerőt produkál ezzel a technológiával.

 

A Barco F80 2017 negyedik negyedévében már kapható.

‹‹‹ További Hírek