Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Barco két RGB projektorral bővítette lézer-portfólióját


2021. szeptember

 

A Barco két csúcstechnikájú RGB lézerprojektorral bővítette kínálatát. A szórakoztató központok élmény-igényeinek kielégítésére tervezve az XDM és az XDX projektorok minden várakozást felülmúlnak a Rec.2020 színekkel, a natív 4K felbontással és más jellemzőikkel.

 

Ezen túlmenően a projektorok teljes körűen támogatják az erősödő szabványokat, mint a High Frame Rate (HFR)és a High Dynamic Range (HDR). Ezek egyre népszerűbbek a tartalomgyártó közösségben. A Barco szabadalmaztatás alatt álló Colorgenic™ technikájával az XDM és az XDX projektorok fényereje nem csökken Rec.2020 tartalom megjelenítésekor sem.

 

barco_xdm_xdx.jpg

 

A Barco az új projektorokat is a moziipar és az élő rendezvények minőségi igényeinek és szervizkövetelményeinek megfelelően fejlesztette ki: az XDM és XDX lézervetítők kielégítik a szórakoztató központok tulajdonosainak és üzemeltetőinek elvárásait. Páratlan hosszú távú konzisztenciát és pontosságot nyújtanak, minimális karbantartás mellett. A jó minőségű alkatrészeknek és a kiváló kivitelnek köszönhetően, beleértve az optimális hűtést, a lézer élettartama 40.000 óra lehet. A szigetelt optikai rendszer és a teljesen új szintre emelt moduláris felépítés páratlanul korszerűvé teszi ezeket a projektorokat.

 

A vetítési rugalmasságot maximálisan növelik a cserélhető objektívek: tizennégy nagy fényerejű és öt nagy kontrasztú objektív, a nagylátószögű 0,38:1-estől és a tele 11:1-esig terjedő vetítési arányú objektívig.

 

További információ: https://www.barco.com/en/page/xdm-xdx

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek