Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Barco lézerprojektora Lumière-díjat kapott


2014. szeptember 26.

 

A Barco lézerfényforrással működő 4K digitális moziprojektora elnyerte az International 3D & Advanced Imaging Society „Technology and New Product” díját a digitális moziipar haladását segítő lézerprojektor technológiájáért.

 

A 2012-ben tartott első bemutatók óta a Barco a lézervetítés élvonalában van, megalapozva vezető helyét a lézeres megvilágítás technológiájában. A díjnyertes DP4K-60L az első olyan típus, amely képes 60 kép/s-os 4K tartalmat és 3D filmeket 4K felbontásban ekkora fényerővel vetíteni. Kielégíti azon moziüzemeltetők igényét, akiknek több fényre van szükségük. A Lumière-szobrocska valódi elismerése a Barco eredményeinek ezen a területen.

 

A Barco más innovációi is szemléltetik a cég hatását a digitális mozipiacra, mint pl. az Auro 11.1 hangformátum, továbbá Barco Escape panoráma moziformátum, amely éppen most mutatkozott be az Egyesült Államokban, a Cinemark Theater hálózatában.

 

Lumiere_Statuette_250px.jpg

‹‹‹ További Hírek