Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Barco új G50-es projektorokat mutatott be az InfoComm 2023-on


 

2023. június

 

A Barco az Orlando-ban megtartott idei Infocomm kiállításon bemutatta a G-sorozatú lézerprojektorok új modelljeit. Kis méretével, kis tömegével, és energiahatékonyságával a G50 forradalmasítani készül az iparágat, kivételes teljesítményt nyújtva az alkalmazások széles skálájához.


Az év elején a Barco bejelentést tett, amikor az egychipes G-sorozatú lézerprojektorok eladási számai elérték a jelképes 10.000 darabos határt. A három új G50-es projektor InfoComm-bemutatója új mérföldkő a projektorgyártó és a G-sorozat kínálata számára, amely immár tíz, 6000 és 22.000 lumen közötti fényerejű projektort tartalmaz.

 

barco_g50.jpg

 

A G50-es egyik legfontosabb jellemzője a kivételesen kompakt és könnyű kialakítás. 11-13 kg közötti tömegével a G50-es jelenleg a legkisebb projektor ebben a kategóriában. Apró mérete ellenére a G50-es felülmúlja a piacon kapható hasonló projektorokat, és a legmagasabb fényhatékonyságot kínálja a kiváló minőségű megjelenítéshez.

 

A méret- és súlyelőnyök mellett a G50-es projektorok a fenntarthatóság növekvő követelményeinek is megfelelnek. Az iparágban vezető, akár 18 lm/W energiahatékonysággal a G50-es a legköltséghatékonyabb lumen/watt arányt kínálja. Továbbá, a hosszú élettartamú lézerfényforrásnak köszönhetően a G50-es nemcsak okos választás, hanem környezetbarát megoldás is minden vetítési igény kielégítéséhez.

 

"Megfizethető ára, valamint hatalmas és környezetbarát teljesítménye biztosítja, hogy a G50-es felhasználói kiemelkedő vizuális élményt nyújthassanak anélkül, hogy bankot robbantanának. „A Barco G-sorozat kompromisszumok nélküli lézerprojektorokat kínál prémium értékkel, rendkívül versenyképes áron” – mondta Domien De Witte, a Barco termékfelelős alelnöke. „Az új G50-e modellek bevezetésével szeretnénk megerősíteni elkötelezettségünket, hogy a vetítési portfóliónk határait új piacokra is kitoljuk, és minden pénztárcának megfelelő, legkelendőbb megoldásokat kínálunk.”

 

Ez a projektor azt ígéri, hogy újradefiniálja a vizuális élményt a különböző alkalmazásokban - például tárgyalókban, múzeumokban, vállalati rendezvényeken és még a belépő szintű szimulációban is -, páratlan méretet, súlyt, energiahatékonyságot és a bérelhető perifériákkal való kompatibilitást kínálva, miközben kiváló képminőséget biztosít.

 

További információ: https://www.barco.com/en/products/projection/installation-projectors/g-series/g50-projectors

‹‹‹ További Hírek