Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A BenQ 4K és Full HD projektorainak piaci részesedése elérte az első helyet Európában


2022. május

 

A BenQ, az értékesítési mennyiséget tekintve, a vezető szállító Európában a 4K és a Full HD szegmensben. Mint a világ egyik vezető 4K projektor márkája, 2022. első negyedévében az élen végzett a piaci részesedést tekintve a 4K és a Full HD projektorok terén. A Futuresource Consulting Quarterly Market Track Reports szerint a BenQ értékesítési volumen alapján vezető pozíciót ért el Európában. Emellett 23,42%-os piaci részesedést ért el a 4K és 24,5%-ot a Full HD projektorok esetében.

 

012.jpg

 

Még ha a világjárvány elleni intézkedések változnak is világszerte, a vizuális szórakoztatás fogyasztása és használata megváltoztatta a fogyasztók felhasználását” – mondta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. „Egyre többen használják az otthoni szórakoztatást sportközvetítések követésére, filmnézésre és játékra. Emiatt megnőtt a jobb képminőség, színpontosság és rugalmasság iránti igény a különböző eszközökkel kapcsolatban.”


A 4K projektorok mellett a BenQ a házimozi, az otthoni szórakoztatás, a játék, a lézer TV és az Android TV-vel ellátott okos projektorok szegmenseiben is jelen van. Az összes sorozat valódi 4K felbontást kínál, 8,3 millió különálló képponttal. A lézer-TV sorozatból az ALRS01 képernyővel rendelkező V7000i és V7050i elnyerte a „2021–2022 legjobb terméke” EISA-díjat. A Full HD üzleti, házimozi, otthoni szórakoztatás, játék és Android™ TV-vel ellátott okos projektorok szegmensében is vannak díjnyertes projektorok.


 

02a.jpg02b.jpg

 

A közelmúltban megjelent és rendkívül népszerű X3000i gamer projektor tökéletes példája annak, hogy a BenQ milyen innovációt és minőséget kínál termékeihez. Valójában, ez az első igazi 4K LED gamer projektor, 4 ms alacsony bemeneti késleltetéssel, 240 Hz frissítési frekvencia mellett, és 100% DCI-P3 Accurate CinematicColorTM technológiával.


03.jpg

 

A Full HD szegmenshez már elérhetőek a TH585P és TH685P konzol gamer projektorok. 3500 ANSI lumen fényerővel felvértezve a megvilágított környezetben való használatra, alacsony bemeneti késleltetéssel, exkluzív játék üzemmódokkal és megfizethető áron, mércét állítanak fel a nagyképernyős szórakoztatásban.


04a.jpg

04b.jpg 

 

Ha többet szeretne megtudni a BenQ projektorokról, kérjük látogassa meg a következő weboldalt: https://www.benq.eu/hu-hu/projector/home-series.html és https://www.benq.eu/hu-hu/projector.html

 

Forrás: BenQ

‹‹‹ További Hírek