Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A BenQ 4K projektorok világszerte az első helyen végeztek 2019 második negyedévében


2019. szeptember

A 2018-tól kezdődő lendületet folytatva a BenQ nemcsak a világ első számú pozícióját tudhatja magáénak a 32,1% -os piaci részesedéssel, hanem az Európában a 2019 második negyedévében* is rekord magas 29,77% -os piaci részesedést ért el a 4K projektorok piacán.

No.1_1.png

A BenQ exkluzív CinematicColor™ technológiájának köszönhetően, amely hosszan tartó pontos színt és kiemelkedő termékdizájnt kínál a filmek szerelmeseinek, a legújabb 4K házimozi vetítők, a W2700 és a W5700 elnyerték a nemzetközileg elismert EISA (Expert Imaging and Sound Association) díjakat a 2019/2020 legjobb projektor vétele (W2700), valamint a házimozi projektor (W5700) kategóriákban. A díjakat egy hivatalos ünnepségen, a berlini IFA első napján, 2019. szeptember 6-án adták át. Ezek az eredmények megerősítették a BenQ-t mint a 4K projektorszegmens vezető márkáját, valamint növelték a felhasználók figyelmét és a média ismertségét a márkának.

Lineup_KV_600W.jpg

“Örülünk, hogy ismét első helyen végeztünk olyan szegmensben, mint a 4K projektorok. Ezen felül kiemelkedően fontos a két EISA díj a 4K házimozi projektoroknál, amelyet egy elismert szervezet ítélt oda. A nyertes W2700 és W5700 4K házimozi-vetítőket valódi, 4K HDR CinematicColor™ technológiájuk alapján ismerték el, amely olyan nagyképernyős, moziszerű élményeket kínál, mint amelyeket a filmkészítők elképzeltek. A díjak nagyon nagy elismerése azoknak a termékeknek, amelyek feszegetik a házimozi technológia határait.” – hangoztatta a BenQ. „Folytatjuk az innovatív technológiák alkalmazását, hogy kiadjunk egy teljes sorozatot, amely forradalmasítja és népszerűsíti a 4K házimozi projektorokat, mint a szerves részét a mindenki számára elérhető házimozi élménynek.”

További információt a BenQ házimozi projektorairól itt talál:

https://www.benq.eu/hu-hu/projector/home-series.html

További információt az EISA díj-nyertes W2700 és W5700 projektorokról itt talál: https://www.benq.eu/en-eu/news/products/benq-eisa-2019.html

* Forrás: Futuresource Q2, 2019

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek