Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A BenQ CinematicColor™ technológiája, egyedi gyári kalibrálással

2017. október

 

A BenQ, mint a világ vezető DLP projektor márkája, bemutatta a CinematicColor™ technológiát, amely kifinomult color engine-je révén a filmipar legmagasabb követelményeinek is megfelel a filmek színpontosságának visszaadásában.


2017. október

 

A BenQ, mint a világ vezető DLP projektor márkája, bemutatta a CinematicColor™ technológiát, amely kifinomult color engine-je révén a filmipar legmagasabb követelményeinek is megfelel a filmek színpontosságának visszaadásában.

 

A CinematicColor™ technológia megtalálható az összes CineHome, CinePrime és CinePro otthoni moziprojektorban. A technológia pontos, a filmrendező által elképzelt látvány szerint, Rec. 709 és DCI-P3 színeket jelenít meg a vásznon, amivel tökéletesen kielégítheti még a legigényesebb házimozi-rajongók elvárásait is.

 

cinematic_color.jpg

 

“Régóta fennálló meggyőződésünk, hogy csak az igazi színek közvetíthetnek valódi érzéseket, olyanokat, mint a bánat, az öröm, a romantika, vagy akár az izgalom” mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. “A CinematicColor™ mély érzelmeket szabadít fel azáltal, hogy tökéletesen őrzi meg az eredeti film pontos színeit.”

 

Mint a világ egyetlen olyan márkája, amely CinematicColor™ technológiát kínál, valamint garantálja az egyedi gyári színkalibrálást és a hozzá tartozó teljesítményt, mellékel egy egyedi kalibrációs jelentést minden egyes projektorhoz. A BenQ mérnökei ezáltal kettős minősítést kaptak a THX-től és az ISF-től, amellyel bizonyítható a 100%-os Rec. 709. színszabványnak való megfelelés. A BenQ CinePro projektorok még tovább mennek, mivel a digitális mozi által használt DCI-P3 színszabványnak is megfelelnek.

 

A 100%-os Rec.709 színteret a fényforrás biztosítja

 

A CinematicColor™ technológia a fényforrásából indul ki, ahol a BenQ új, eddig nem használt szigorú spektrumelemzéssel ellátott fényforrást alkalmaz a tökéletes színhőmérséklet elérése érdekében. A lámpatest opto-mechanikus szerkezete speciális, hőálló matt fekete festékkel került lezárásra, hogy megszüntethető legyen a fényszivárgás, valamint kiemelkedő ANSI kontrasztot lehessen elérni a kiváló részletességű képekben.

 

A nanométeres referencia hullámhosszak használatával a BenQ mérnökei finoman nyomon követik az ideális egyensúlyt a színpontosság és a fényerő tekintetében, így a RGBRGB színkerék pontos szöge és annak bevonatai kombinációjával, amelyekkel tökéletes színt nyújthat a CinematicColor™ technológia.

 

Csak a BenQ csatol gyári kalibrációs jelentést a projektoraihoz

 

Minden egyes BenQ CinematicColor™ projektort szigorú tesztnek vetnek alá, valamint a D65 színhőmérséklethez, a gammához, a fekete, a fehér, a semleges szürke színekhez, a színárnyalatok és az RGBCMY színek fénysűrűsége minden bemenetre beállításra kerül. Ezeknek a beállításoknak az elvégzésével biztosítható a legmagasabb szintű minőségi követelmény.

 

Minden BenQ CineHome és CinePrime otthoni projektor teljes mértékben megfelel az ITU-R BT.709 (Rec.709) szabványnak, amely a nemzetközileg elfogadott objektív, nagyfelbontású színszabvány. A csúcsminőségű CinePro modellek meghaladják a Rec.709-et, hogy elérjék az amerikai digitális filmipar által alkalmazott DCI-P3 színskálát.

 

További információért kérjük, keresse fel az alábbi weboldalt:

https://orwww.benq.com/solution/projector/CinematicColor/

 

 


‹‹‹ További Projektorújdonságok