Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A BenQ HC1200-as sikere


2015. június 22.

 

Az amerikai Insight Media éves Display Summit konferenciáján, a vetítéstechnika értékelésekor a BenQ HC1200-as projektora a hét értékelési kategóriából hatban a legjobbnak bizonyult, és pl. megkapta a „Legjobb általános képminőség” (Best Overall Picture Quality) minősítést. Valójában három különböző projektort kellett a résztvevőknek egyidőben értékelniük (köztük a HC1200-ast), egy referencia-monitorral összehasonlítva.

 

Mind a három projektor lámpás típus volt, egyforma méretű és minőségű matt fehér vászonra vetítettek, és a gyári csomagolásból kivett vadonatúj példányok voltak. Kizárólag a képi módot állították be rajtuk úgy, hogy a színeket illetően a legjobb teljesítményt nyújtsák. Az összehasonlítást 30 személy végezte, figyelembe véve a referencia-monitor képét is.

 

A legjobb általános képminőség mellett a HC1200 került ki győztesen a „legpontosabb szín” és a „legjobb kontraszt” kategóriában is. A „legjobb általános fényerőt” tekintve ugyan a BenQ projektora nem nyert, de ez talán érthető, ha elmondjuk, hogy a másik két projektor specifikáció szerinti fényereje 30%-kal nagyobb volt, mint a HC1200-é.

 

A HC1200 a BenQ első 100%-os sRGB (ún. Colorific) projektora, amelyet elsődlegesen a színpontosság és a kontraszt figyelembe vételével terveztek. A cég állítása szerint összességében ez a képminőség jelentős javulásához vezet, és részben a versenytársak jóval nagyobb fényerejét is képes „kompenzálni”. A készülék a színpontosságot hosszú éveken át megőrzi, mindenféle fakulás, szellemképek és „sárgulás” nélkül.

 

benq_hc1200.jpg

‹‹‹ További Hírek