Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A BenQ legújabb Home Theater Colorific projektorai


2014. szeptember 3.

 

A BenQ America Corp. az új generációs Colorific otthoni szórakoztató projektorok két új típusát jelentette be: a HT1075 és a HT1085ST modelleket. A korábbi nagyon sikeres W1070 és W1080ST típusokra építve az új készülékek a gyártó szerint új szintre emelik az elődök képességeit.

 

A színfeldolgozás jellemzője a színek 1 milliárd fölötti száma, a Full HD kép valósághű visszaadásán is sikerült javítani, és a 3D-képességek is kiemelkedőek. Fontos jellemző, hogy az MHL-képes eszközök (mobiltelefonok, tabletek) képe streamelhető, tükrözhető a projektorra, azaz a hordozható eszközök kis képe vetítési méretben megtekinthető.

 

Mindkét projektor 2200 ANSI lumenes, kontrasztarányuk 10000:1, ISFccc-minősítéssel rendelkeznek, ami professzionálisan kalibrálható minőséget jelent két optimalizált módra (ISF Day és ISF Night). A készülékek új konstrukciójú 10 W-os beépített hangszórót tartalmaznak, amely dedikált hangrendszer hiányában is élvezhető hangot tud szolgáltatni.

 

Ami az elhelyezési rugalmasságot illeti, a HT1085ST kb. 1,8 m-ről tud 100” átlójú képet vetíteni, a HT1075 pedig függőleges lens shift opciót kapott, ami nagy előrelépés az installációs lehetőségekben. Természetesen nem hiányzik a függőleges és vízszintes trapézkorrekció sem. A BenQ SmartEco lámpakímélő technológiája következtében a lámpa élettartama 6000 órára nőtt, ami néhány éve még elképzelhetetlen lett volna.

 

Az installálást tovább egyszerűsítendő, 2014 végén piacra kerül egy új, vezeték nélküli kapcsolatot teremtő készlet (külön megvásárolható), amely teljes szabadságot fog biztosítani a felhasználónak max. 30-35 m távolságig, akár a házban, akár a házon kívül.

 

BenQ_HT1075.jpg

 

BenQ_HT1085ST.jpg

‹‹‹ További Hírek