Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A BenQ ráerősít!


2020. április

 

A BenQ több új termékkel bővíti projektorkínálatát, amelyek átfogják a játék világát és a házimozi területét, és mindent, ami a kettő között van. Ezek a legutóbbi készülékek szintet emelnek az otthoni szórakozásban.

 

Házimozi

 

A teljesen új TH810-es modell – egy Smart 4K HDR home projektor – bőségesen el van látva beépített szolgáltatásokkal. A nagy fényerejű, kompakt készülék hatalmas képfelületen varázsolja el a nézőket, valódi 4K-UHD felbontással (3840 x 2160 pixel).

 

02.png

 

Az egyik érdekes funkció a BenQ Motion Interpolation (MEMC) technológiája, amely fejlett mozgásbecsléssel és kompenzálással dolgozik. Kompenzálja a mozgáselmosódást és a lassú mozgás hatásait, folytonossá téve ezzel a tartalmat, ami különösen hatásos sportesemények vagy streamelt filmek nézésekor, és a gyorsan zajló események megjelenítésekor.

 

A TK810 bármilyen eszköz vezetékes vagy vezeték nélküli eszköz csatlakoztatására képes, így lehetővé teszi a tartalom átvitelét laptopról, tabletről, okostelefonról, Blu-ray lejátszóról, játékkonzolról, streaming eszközről vagy flash meghajtóról. Ezen túlmenően beépített Aptoide TV-vel és 5 W-os hangszóróval rendelkezik, ami távvezérlővel vagy egy okostelelefonra telepített Smart Control alkalmazással vezérelhető.

 

További információ: https://www.benq.eu/en-uk/projector/home-entertainment/tk810.html

 

Egy másik új otthoni szórakoztató projektor a TK850, amely egy 100”-nél nagyobb vásznon a 4K-UHD felbontású képet HDR-PRO technológiával jeleníti meg. Otthon nézve egy sportesemény 8,3 millió pixeles képét, a néző pontosan úgy érezheti maát, mint egy stadionban ülve.

 

De ne ragadjunk le a sportnál: a hiper-realisztikus 4K HDR PRO, a kiterjesztett tone-mappinggel, a valódi 4K felbontással és a kiemelkedő HDR fényerővel bármilyen látványos stílusú tartalmat élvezhetővé tesz.

 

További információ: https://www.benq.eu/en-uk/projector/home-entertainment/tk850.html

 

Játék

 

Bármelyik játékkonzolhoz használható a Full HD felbontású TH685, akár 150”-es vetítőfelületen. 120 Hz-es frissítési frekvenciájának köszönhetően kiemelkedő játékélményt kínál, a bemeneti késleltetése mindössze 8 ms, és a 4K-kompatibilitással támogatott 1080p HDR-rel a TH685 kiemelkedik a gaming projektorok közül.

 

03.jpg

 

A TH685 saját, exkluzív játék üzemmódú kitűnő képet és ennek megfelelő finomhangolt hangzásmódot nyújt (CinemaMaster Audio+2). A lámpa élettartama 15.000 óra, így ez a gaming projektor sok évig nagyszerűen használható.

További információ: https://www.benq.eu/en-uk/projector/home-entertainment/th685.html

Hasonlóképpen életnagyságú szereplőkkel élvezheti a játékot a TH585 gaming projektorral. Egy 100”-es keret nélküli vetítővászon éppen illeszkedik a 1080p Full HD felbontáshoz és a kiterjesztett game módhoz.

A bemeneti késleltetés 16 ms, így a kritikus pillanatokon késlekedés nélkül lehetünk úrrá. A kiterjesztett játékmód tisztább képet, vizuális pontosságot és természetesen…győzelmet nyújt. A 3500 lumen fényerő látványos élményt biztosít a fényviszonyoktól függetlenül. A rugalmasan változtatható vetítési távolsággal és a digitális objektív-eltolással maximalizálható a rendelkezésre álló tér.

További információ: https://www.benq.eu/en-uk/projector/home-entertainment/th585.html

 projektor.hu

‹‹‹ További Hírek