Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Canon 2016-ban belép a 4K projektorpiacra


2015. szeptember 1.

 

A Canon Europe bejelentette, hogy a XEED 4K500ST projektorral 2016. első felében megjelenik a 4K projektorpiacon. Az LCoS technológiát alkalmazó projektor natív felbontása 4096 x 2400 pixel, ami meghaladja a 4K digitális mozivetítés felbontási igényét.

 

A XEED 4K500ST fényereje a teljes zoomtartományban 5000 lumen, ami alkalmassá teszi a használatra nagy környezeti fény mellett is, közterületi kijelzőként.

Különleges objektívjének köszönhetően a F-szám a teljes zoomtartományban állandó, értéke F2.6, ennek tudható be a fent említett kiemelkedő tulajdonsága, a fényáram állandósága a beállított zoomtól függetlenül.

 

A projektor tömege 17,6 kg, az input lag 16,6 ms, ami alkalmassá teszi a használatra szimulációs projektorként is.

Eco módban a lámpa 470 W teljesítményű, és 4000 óra az élettartama. A lámpacserét a Canon három éves lámpagaranciája (amelynek keretében három ingyenes lámpacsere lehetséges) hosszú ideig költségmentessé teszi.

 

Canon_XEED.jpg

‹‹‹ További Hírek