Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Canon belép a „large venue” projektorpiacra


2019. február

 

A Canon bejelentette első large venue 4K DLP projektorát, az LX-4K3500Z típust. A cég a bérlési piacot célozza meg ezzel a projektorral, amely egy sor cserélhető objektívvel használható. A maga 40.000 lumen fényerejével kiváló választás lehet nagyrendezvények helyszínéhez.

 

Az LX-4K3500Z színfeldolgozása 10-bites, a színtartománya minden kiegészítő szűrő nélkül lefedi a DCI-P3 színteret. A lézeroptikai rendszer két színes lézerforrásból és egy foszforkerékből áll, DLP-rendszere 3-chipes, és 30.000:1 dinamikus kontrasztarányával alkalmas a HDR megjelenítésre.

 

canon-xeed.jpg

 

A projektor 7 cserélhető objektívvel kompatibilis, aminek köszönhetően 100”-1000”-es felület megvetítésére képes, 2 m – 176 m távolságból. Négy különböző fényteljesítményű üzemmódja van, amelyek fényereje egyenként 30% és 100% között, 1%-os lépésekben beállítható.

 

A natív 4K (4096 x 2160 pixel) felbontást 3 db 1,38”-es DLP panel biztosítja, és többféle gyári preset közül válogathatunk. Ezek közé tartozik a DICIM simulation mód is, amely az orvosképzéshez és az orvosi konferenciákhoz képes a megfelelő gradációs skála megjelenítésére. Csatlakoztatási lehetőségek: HDMI, DP, 3GHD/SDI, plusz HDBaseT, RS232C és LAN portok.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek