Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Canon bemutatta új XEED projektorát

A Canon nemrégiben bejelentette, hogy új XEED projektort hoz fogalomba, WUX10 néven. Ennek a modellnek a megjelenése is várható volt már tavaly év végén, de csak most került piaci bevezetésre, és egyelőre csak Ázsiában.


hirek_89.jpg A Canon nemrégiben bejelentette, hogy új XEED projektort hoz fogalomba, WUX10 néven. Ennek a modellnek a megjelenése is várható volt már tavaly év végén, de csak most került piaci bevezetésre, és egyelőre csak Ázsiában. A WUX10 olyan lenyűgöző tuljadonságokkal rendelkezik, mint a natív WUXGA (1920 x 1200) felbontás, aza 16:10 képformátum, 1000:1 kontrasztarány, 3200 ANSI lumen fényerő. A hordozható projektor körülbelül 5,5 kg tömegű, és a szállítása megoldható a saját bőröndjében. Megtalálható rajta a DVI-I, HDMI, komponens és VGA csatlakozás. Mindezt kiegészíti az Ethernet port, amely elengedhetetlen a hálózatos használathoz, továbbá az 1 W teljesítményű hangszóró. A WUX10 alkalmas arra, hogy percek alatt beüzemeljék a plug-and-play funkció segítségével, és nagyon rugalmas beállítási lehetőségeket biztosít a függőleges trapézkorrekció, valamint a digitális zoom segítségével. A projektor a közelmúltban jelent meg Szingapurban, és a többi ázsiai piacon is hamarosan feltűnik majd.

‹‹‹ További Hírek