Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Canon Europe piacra hozza a XEED WUX6000-est


2014. november 2.

 

A Canon Europe bejelentette új, csúcskategóriájú projektorának megjelentetését: a XEED WUX6000 várhatóan ez év decemberében kerül az üzletekbe.

Elődeihez képest az új készülék képminősége, hálózati integrálhatósága, tartóssága és telepíthetősége tovább javult.

 

Mindez az új fejlesztésű képkezelő alrendszernek és az AISYS 4.1 (Aspectual Illumination System) optikai rendszernek köszönhető. Az új LCoS panelek (a Canon a legjobb minőségű projektoraiban ezt a technológiát használja) tovább javítják a minőséget, és a korábbi paneleknél energiatakarékosabbak.

 

Kiemelendő, hogy ezek az LCoS panelek masszívan ellenállnak a beégésnek, ami azt jelenti, hogy a hagyományos LCD panelek néhány órájával szemben akár 100 órán át a legcsekélyebb beégés nélkül tudják ugyanazt a statikus képet vetíteni.

 

Az ötféle cserélhető objektív (egy fix és négyféle zoomobjektív) igencsak nagy rugalmasságot biztosít a projektor elhelyezését illetően. Az objektívfoglalat megegyezik az elődökével (XEED WUX4000 és WUX5000), ami még nagyobb flexibilitást jelent a telepítésnél.

 

Néhány további jellemző: 6000 ANSI lumen fényerő (Eco módban 4660), 2000:1 kontrasztarány, függőleges és vízszintes, motoros objektívmozgatás (lens shift), WUXGA (1920 x 1200) natív felbontás, 1,5x-es zoom a standard objektívvel. Bemenetek: HDMI, DVI, VGA, LAN, RS232…    

 

Canon_XEED.jpg

‹‹‹ További Hírek