Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Casio csökkenti projektorainak árát

A projektorpiacon a piko (extrém kis méretű) projektorok kezdenek egyre népszerűbbé válni. Ezt számításba véve, és ezzel a trenddel versenyezve a Casio bejelentette négy Super Slim projektortípusának árcsökkentését minimum 100 USD-vel.


casio_arcsokkentes.png

A projektorpiacon a piko (extrém kis méretű) projektorok kezdenek egyre népszerűbbé válni. Ezt számításba véve, és ezzel a trenddel versenyezve a Casio bejelentette négy Super Slim projektortípusának árcsökkentését minimum 100 USD-vel, azért, hogy az árak közelítsenek a jelenlegi piko projektorok áraihoz. A cég szerint a Super Slim projektorok nagyon könnyűek és hordozhatóak, beállításuk pedig rendkívül egyszerű, ugyanakkor ennek kedvéért nem áldozzák fel sem a nagy fényerőt, sem a jó felbontást. A mai gazdasági megpróbáltatások idején jó döntésnek látszik a Casio árcsökkentő lépése, hiszen való igaz, hogy a Super Slim vetítők jelenleg a legkisebb méretű és súlyú XGA projektorok a piacon, és kiválóan használhatók oktatási és üzleti feladatokra.
A szóban forgó négy típus a következő: Az XJ-S32 (XGA saját felbontás, 1800:1 kontraszt, 2300 ANSI lumen fényerő, 2 kg alatti tömeg). E projector magassága kevesebb, mint 2 hüvelyk, azaz 5 cm, így ideálisan hordozható egy laptop táskájában. Az ára 799 USD. A következő model az XJ-S37, amelynek jellemzői azonosak az előzőével, kiegészítve egy USB bemenettel a flash meghajtók részére, és a vezeték nélküli hálózati csatlakozás lehetőségével. Ára csak kicsit magasabb, 900 USD alatt van. A harmadik projektor az XJ-S42, ez fényerőben nagyobb az előző kettőnél (2700 ANSI lumen). Ezen kívül van beépített hangszórója, komponens, kompoziy és RGB bemenete. Az új ára 999 USD. Végül az XJ-S47-es hasonló az XJ-S42-eshez, de az S37-eshez hasonlóan USB csatlakozóval és vezeték nélküli kapcsolat lehetőségével val ellátva. A négy közül tehát ez a legsokoldalúbb típus, az ára 1100 USD alatt van.

‹‹‹ További Hírek