Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Casio nyolc Lézer/LED projektort dob piacra


Öt WXGA-felbontású és három XGA-felbontású új modell

 

logo.jpg

 

2016. február 8.

 

A Casio Computer Co., Ltd. új projektorokkal bővíti az ipar első LED/lézer fényforrású, megfizethető árú*1 projektorcsaládját, a Core sorozatot. A három új modell 1,5-szeres optikai zoom lencsékkel felszerelt. Emellett, az Advanced sorozat is kap öt új tagot, melyek kiváló skálázhatóságot nyújtanak megfizethető áron.*2

*1 A Core sorozat új reprezentatív XJ-V100W modelljének várható alapára 800 dollár alatt lesz. A tényleges ár az adóktól és piaci viszonyoktól függ majd.

*2 Az Advanced sorozat új reprezentatív XJ-F210WN modelljének várható alapára 1250 dollár alatt lesz. A tényleges ár az adóktól és piaci viszonyoktól függ majd.

 

uj Casio.jpg

 

Az SSI szilárdtest fényforrásokkal felszerelt lámpa nélküli projektorok korábban csak a felsőkategóriás projektorok piacán álltak rendelkezésre a technológia kifinomultsága miatt.

 

A Casio már 2010-ben minden projektormodelljét át tudta állítani az SSI-technológiára, 2015-ben pedig bevezette a megfizethető árú Core sorozatot, melyek 1,1-szeres optikai zoom lencsét alkalmaztak. A Casio által kifejlesztett Lézer/LED fényforrással felszerelt Core sorozat piacra dobása óta az SSI technológia már nem csak a drága, felsőkategóriás projektorokban érhető el.

 

A ma bemutatott új projektorok közül öt WXGA, három pedig XGA felbontású. Mind a nyolc új modell 1,5-szeres zoom lencsét tartalmaz, így a projektor elhelyezésében nagy szabadságot élvezhetünk. Az Advanced sorozat modelljei képesek más eszközök, például Intel® WiDi*4 vagy Miracast*5 vezeték nélküli kijelző adapterek számára tápforrást biztosítani a HDMI terminálcsatlakozókon*3 keresztül, ami még kiválóbb skálázhatóságot tesz lehetővé. A 2500 lumen vagy nagyobb fényerejű, teljesen megvilágított termekben történő használatra is alkalmas SSI projektorok piacának 80%-át*6 uralja a Casio. Ez a vezető pozíció tette lehetővé a Casio számára a ma bevezetett új termékek kifejlesztését.

*3 A kompatibilis eszközök listája a tervek szerint megtalálható lesz a Casio honlapján.

*4 Az Intel az Intel Corporation védjegye.

*5 A Miracast a Wi-Fi Alliance védjegye.

*6 A 2014. január-december időszakban gyártott SSI projektorok száma alapján (forrás: Futuresource Consulting Ltd.)

 

Mind a nyolc új projektort a Casio csoport gyártásért felelős tagja, a Yamagata Casio gyártja Japánban. Az innovatív Lézer/LED fényforrás-technológiát alkalmazó projektorfejlesztés és a Yamagata Casio kifinomult gyártástechnológiájának párosítása kiváló költséghatékonyságot, első osztályú minőséget és megbízhatóságot eredményez.

 

■ A Lézer/LED Casio SSI fényforrás által lehetővé tett kimagasló gazdasági teljesítmény:

 

A Casio Lézer/LED fényforrásának élettartama akár 20.000 óra is lehet, így nincs szükség lámpacserére, és a higanylámpás projektorokhoz képest felére csökken az áramfogyasztás.*7 Ezáltal az új modellek üzemeltetési költsége kedvezőbb a higanylámpát alkalmazó projektorokénál.*8

*7 Casio által becsült adat, az áramfogyasztás a higanylámpás projektor fogyasztásának körülbelül fele, ugyanolyan fényerő mellett.

*8 Casio által becsült adat, az 5 éves időszakra kiszámított üzemeltetési költség kevesebb a higanylámpát használó projektorénál, ugyanolyan fényerő és ugyanannyi HDMI terminál mellett.

 

■ Azonnali be/kikapcsolás: kimagasló használhatóság

 

Az új projektorok a bekapcsolás után mindössze 5 másodperc alatt elérik teljes fényerejüket, nem kell többet várni a higanylámpák bemelegedésére. A kikapcsoló gomb lenyomása után akár azonnal visszakapcsolhatók, mivel nincs szükség lehűlési időre sem. A projektoron lévő gombokkal vagy a távirányítóval egyszerűen állítható a vetítés fényereje. Az Advanced sorozatba beépített intelligens fényszabályozás funkciónak köszönhetően a projektorok érzékelik a környezeti fényt, és automatikusan beállítják a vetítés fényerejét.

 

■ Porálló kivitel

 

A Casio három különböző blokkba rendezte a belső komponenseket, így sikerült elszigetelnie az optikai egységet a portól. Ennek köszönhetően a por nem csökkenti a vetítés fényerejét, és a projektor hosszú időn keresztül képes megbízhatóan üzemelni.

 

sheet_1.jpg

 

A Casio azzal a céllal hirdeti Lézer/LED fényforrás-technológiáját, hogy lecserélje higanylámpás projektorait, mivel a higanyt alkalmazó projektorok gyártásának megszüntetésével szeretné csökkenteni a káros környezeti hatásokat. Emellett, az új projektorok energiatakarékossága segít mérsékelni a CO2-kibocsátást.

 

Fő műszaki adatok

 

Core Series

 

sheet_2.jpg

 

Advanced Series

 

sheet_3.jpg

 

 

Optional Wireless LAN adaptor YW-40

 

sheet_4.jpg

 

*1. When using Bright mode.

*2. Metal ceiling-mount fittings required; installation work charged separately.

*3. When “Disable” is specified for “Remote On.”

*4. The CASIO Projector LOGO Loader can be downloaded from the Casio website. (https://world.casio.com/download/projector/) *5. The C-Assist app can be downloaded from Google Play or App Store.

*6. The Network Connection software can be downloaded from the Casio website. (https://world.casio.com/download/projector/)

 

DLP is a registered trademark of Texas Instruments of the United States.

Android and Google Play are registered trademarks of Google Inc.

Windows is registered trademark or trademark of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries.

Apple, Mac, iOS are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

App Store is a service mark of Apple Inc.

Other company and product names are generally registered trademarks or trademarks of their respective companies.

 

(Casio sajtóközlemény)

‹‹‹ További Hírek