Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Christie 630-GS lézer-foszfor projektorai


2017. november

 

A Christie két új GS-sorozatú lézer-foszfor projektort jelentett be. A célpiac az oktatás, az intézményi felhasználók és a bérlési szegmens.

 

Az új projektorok 6.750 ISO lumen fényerőre képesek, azaz még nagyon kedvezőtlen fényviszonyok mellett is használhatók. A felbontás Full HD vagy WUXGA lehet, 4 000.000:1 Christie RealBlack kontrasztaránnyal. A projektorok kompatibilisek a teljes GS-sorozatú objektívkészlettel, beleértve az új UST objektívet is – így az installáció rugalmassága maximálisan biztosított.

 

christie_630-GS.jpg

 

Az új 63-GS modellekkel a Christie a gazdaságos lézer-foszfor vetítéssel kielégíti azon vevők igényeit, akik a legjobban szeretnének választani, a nagy fényerőt, a kiváló képet és színvisszaadást tekintve. A kompakt kivitel, az ultracsendes működés és a sokoldalúság lehetővé teszi az installálást tetszőleges módon, akár a nézők közelében, anélkül, hogy a nézési élmény csorbát szenvedne.

‹‹‹ További Hírek