Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Christie bemutatta az LX1000-est

A Christie bejelentett legújabb projektorát, az LX1000-est. Az imponáló 10000 ANSI lumen fényerejű projector natíve felbontása XGA (1024 x 768), kontrasztaránya 3000:1, így akár nappali fényben is lehet vele vetíteni.


hirek_81.jpgA Christie bejelentett legújabb projektorát, az LX1000-est. Az imponáló 10000 ANSI lumen fényerejű projector natíve felbontása XGA (1024 x 768), kontrasztaránya 3000:1, így akár nappali fényben is lehet vele vetíteni. Bár a készülék árát még nem hozták nyilvánosságra, azt beszélik, hogy árban komoly áttörést hoz a professzionális10000 lumenes kategóriában – hasonló rugalmasság és minőség mellett – az eddig elérhető high-end 3 DLP-s projektorokhoz képest. A projektor 2 db 330 wattos lámpát használ, amelyek energiatakarékos módban 3000 óra élettartamúak. Az LX1000 egyszerűsített csatlakozópanellel jön ki (DVI-D, 5BNC, VGA és S-Video aljzat). Emellett azonban van két szabad panelhelye, ahová opcionális bemeneti modulok szerelhetők be. Rendelhető még hozzá sokféle opcionális objektív, a nagyon rövidtől a nagyon hosszú gyújtótávolságúig. A Christie az objektívcseréhez minden eszközt mellékel, hogy szakember közreműködése nékül elvégezhető legyen a csere. A készülék már megrendelhető a gyártótól.

‹‹‹ További Hírek