Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Christie bővíti RealLaser mozivetítő termékcsaládját


2022. december

 

A Christie három új mozivetítővel bővíti a kis és közepes méretű mozik számára készült termékpalettát. Az új Christie Cinelife+™ sorozat CP2415-RGB és CP2420-RGB modelljei a Real|Laser™ fényforrással a legnagyobb energiahatékonyságot, és az ágazatban a fényerőosztályukhoz képest a legalacsonyabb üzemeltetési költséget kínálják, míg a megbízható Xenon fényforrású CP2415-Xe a legalacsonyabb kezdeti üzemeltetési költséget biztosítja az akár 17 m széles vásznakkal rendelkező mozik számára.

 

christie_cp2415.jpg

 

Az új 15.000 lumenes CP2415-RGB és CP2415-Xe lehetővé teszi a relatíve kis vetítőernyővel ellátott mozik számára, hogy a Real|Laser™ fényforrás és a valódi Xenolite® Ultimate Performance lámpa közül válasszanak, és mindkettő mögött a legfejlettebb mozielektronikai platform, a CineLife+™ áll. A Real|Laser technológia lehetővé teszi, hogy a mozi üzemeltetői lenyűgöző képet nyújtsanak a közönségnek. Az új projektorok a Rec.2020 színtartomány több mint 95%-át lefedik, és akár a 6000:1 kontrasztot is elérik egy UHC objektívvel.

 

„Az új RGB lézeres mozivetítőink a piacon elérhető modellek közül a legmagasabb energiahatékonyságot kínálják a kategóriájukban, és erre nagyon büszkék vagyunk” – mondja Allan Fernandes, a Christie Cinema termékmenedzsment igazgatója. „Mivel az energiaköltségek folyamatosan emelkednek, a Christie is felnő a kihíváshoz, hogy fenntarthatóbb, energiatakarékosabb termékeket hozzon létre ügyfelei számára.”

 

A továbbfejlesztett elektronika magába foglalja az Electronic Color Convergence (ECC) funkciót a 2K moziplatform tökéletes színilesztése érdekében, valamint a RemoteUI-t a projektor webböngészőn keresztüli biztonságos vezérléséhez, így nincs szükség érintőképernyős vezérlőre.

 

Forrás: Christie

‹‹‹ További Hírek