Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A csúcsok csúcsa házimoziban


Szeptember 4.

 

Az ISI Automation International az egyik vezető vállalat az “intelligens házak” elektromos tervezésében és telepítésében. A cég most tökéletesítette házimozi rendszerét. Ez a legkifinomultabb elektronikus alrendszerek kombinációja, amely messze túlmegy a “normál” házimozi határain. Ugyanis teljes Audio/video szórakoztató rendszerről van szó, kiegészítve egy otthoni biztonsági rendszerrel.

 

A teljes rendszer a következőket tartalmazza: egy McIntosh számítógép, a Meridian 810 Reference Video rendszer, egy 184,7 hüvelyk átlójú íves vászon, egy Kaleidescape médiaszerver és még sok egyéb elektronikai egység. A Meridian 810-es projector 4000 ANSI lumen fényerejű, natív kontrasztja 10000:1, felbontása 4K HD (4096 x 2400). Ez a vetítő csak az Egyesült Államokban beszerezhető, a világ más részein a hasonló tudású Digital Projection projektorokat használják helyette.

 

‹‹‹ További Hírek