Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Dolby Cinema Kínában


2018. augusztus

 

A Dolby Laboratories és a sanghaji Wanying Cinema Line high-end mozihálózat-üzemeltető partneri megállapodást kötött annak érdekében, hogy minél több kínai mozilátogató részesüljön a Dolby Cinema élményében.

 

Az első termek megnyitása Sanghajban várható, a Wanying „zászlóshajó” mozihálózatában, majd Délkelet-Kína több más pontján a következő két évben.

 

01a.jpg

 

A Dolby szerint „mióta két évvel ezelőtt megnyitottuk első hálózatunkat Kínában, tanúi lehettünk a mozikedvelők egyre növekvő érdeklődésének a magával ragadó Dolby Cinema élménye iránt”. „A Wanying Cinema Line-nal való tárulásunk lehetővé teszi a Dolby Cinema élmény bemutatását Kína még több városában”.

 

A Dolby legfejlettebb mozimegoldása, a Dolby Cinema alkalmas a gazdagabb és élményszerűbb történetmesélésre, a Dolby Vision és a Dolby Atmos segítségével. A technológia, a design és a komfort kombinálásával a Dolby Cinema képes a vásznon látható történetet minden eddiginél közelebb hozni a nézőkhöz.

 

01b.png

 

A Dolby Vision lézeres vetítő rendszere, amely a legmodernebb optikai elemeket és képfeldolgozást alkalmazza, nagy dinamikatartományt (HDR), széles színteret (WCG) és hatalmas kontrasztot nyújt, meghaladva a ma a piacon található bármely más lézertechnológiát. Az eredmény természetesen a nézői élmény drámai javulása. A Dolby Atmos fejlett hangtechnológiája a hangot a nézők körül „mozgatja”, a nézőt mélyen belehelyezve a cselekménybe.

 

projektor.hu

‹‹‹ További Hírek