Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A első 5 házimozi projektor?


Szeptember 7.

 

Meglehetősen nehéz a házimozi projektorok kínálatából kiválasztani a megvételre leginkább ajánlott első öt típust, de az Electronic House szakírói vállalkoztak erre a feladatra. Nyilván az ár is szerepet játszott az ítélkezésben, és az öt projektor egymáshoz viszonyított sorrendjéről már nem esik szó a hírben. Véletlenszerű sorrendben soroljuk fel az öt típust:

1)      BenQ W1100: 2000 ANSI lumen, 4500:1 kontrasztarány, Full HD felbontás. Ideáls a közelről történő vetítéshez, fogyasztói ára 1500 dollár.

2)      Optoma GT750: 3000 ANSI lumen, 3000:1 kontrasztarány, WXGA felbontás. Kiemelkedő jellemzője a 3D megjenítési képesség. A nagy fényerő megengedi a nagyobb környezeti fényben való vetítést is. A készülék ára 800 dollár alatt van.

3)      JVC DLA-X7: a felső kategóriás házimozi projektor 1300 ANSI lumenes, kontrasztaránya 70 000:1, felbontása természetesen Full HD. 3D megjelnítésre alkalmas. Az elsősorban a házimozi megszállottjainak ajánlott gép ára 8000 dollár.

4)      Sim2 LUMIS Solo: fantasztikus 3D projektor 3000 ANSI lumen fényerővel és Full HD felbontással. Az ára 32 500 dollár, azaz nem a kispézű vásárlóknak készült.

Wolf Cinema SDC-15: a felső kategóriás házimozi vetítő beceneve Cub, felbontása Full HD, kontrasztaránya 100 000:1. Opcionális objektívek közül lehet választani a legmegfelelőbb vetítési távolsághoz. A projektor ára 15 000 dollár.

 

tophometheater.jpg

‹‹‹ További Hírek