Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A hatalmas kép: élvezd a magával ragadó sporteseményeket és játékokat a BenQ TH575 projektorral!


***

Lenyűgöző fényerő, dedikált sport- és játékmódok, és garantált tartósság a 4 éves garanciának köszönhetően.

 

HOLLANDIA, EINDHOVEN, 2022 október 22. Jelentős sportesemény van a láthatáron, amely először kerül megrendezésre télen. A 2022-labdarúgó világbajnokságra Katarban kerül sor november 20. és december 18. között. Ez alkalomhoz kapcsolódva mutatja be a BenQ a sportesemények nézésére különösen alkalmas TH575 projektorát.

 

01.jpg

 

Ennek a pénztárcabarát DLP® projektornak a tervezése során a BenQ a nagyobb sportesemények egyedi élményére és az otthoni látványra, a magával ragadó funkciókra helyezte a hangsúlyt (valamint a nappaliban eltöltött téli esték hangulatára). Az eredmény egy 3800 ANSI lumen fényerejű, és speciális üzemmódokkal ellátott projektor, amely emeli a megtekintés és a nagy képernyős vetítés élvezetét az otthonában. Az alacsony, mindössze 16 ms-os késleltetés (1080p@60Hz) és a Full HD felbontás (1920x1080 képpont) mellett a TH575 DLP® projektor extra bónuszt kínál a regisztráló vásárlók számára a termékre adott 4 évre meghosszabbított garanciaidővel. Az új BenQ TH575 projektor kedvezményes, 639 eurós akciós bruttó áron kapható a boltokban, amely ár 2022. december 31-ig érvényes.

 

02.jpg

 

Magával ragadó – életnagyságú – sportesemények és játék

A BenQ TH575 tökéletesen illeszkedik a helyiségek széles skálájához rugalmas vetítési távolságának és automatikus függőleges trapézkorrekciójának köszönhetően, amelyek megkönnyítik a beállítást. A beállítás egyszerűségét tovább fokozza a beépített 10 wattos hangszóró, amellyel a TH575 erőteljes hangzást biztosít. A Rec.709 szabvány azt jelenti, hogy a színvisszaadás élénk és valósághű. A 3800 ANSI lumenes fényerőnek köszönhetően pedig az új projektor kiváló, nagy formátumú képteljesítményt nyújt nappal, valamint este vagy éjszaka a megvilágított nappaliban is. A TH575 akár 150 hüvelykes képátlójú vetítésre is képes, ami érdekes alternatívát jelent a hagyományos TV-k helyett. Ráadásul a nappali kényelme sokkal hívogatóbb, mintha kimerészkedne a hideg és nyirkos téli estén egy sportbárba a barátokkal, ami meglehetősen költséges is lehet.

 

03.jpg

 

A TH575 egyedülálló speciális sport üzemmódja a bőrtónusokat természetessé, a játéktér zöld füvét pedig valósághűvé és élénkebbé teszi. Ezen túlmenően, ez az üzemmód kiemeli és felerősíti a kommentátor hangját, és az egész stadion hangulatát behozza otthonába, beleértve közönség morajlását és éljenzését.

 

Az integrált játék üzemmód a képek kontrasztjának és színátmenetének finomhangolásával javítja a vetített képet a sötét és árnyékos jelenetekben, így a játékosok még a kép sötét területein is leleplezhetik ellenfeleiket, és felismerhetik az esetleges rejtett titkokat. A 16 ms-os válaszidővel a TH575 gördülékeny játékmenetet biztosít, lehetővé téve a virtuális valós idejű interakciókat – tökéletes a gyors tempójú sportokhoz, a reagálásra érzékeny lövöldözős játékokhoz és az időérzékeny harci arénákhoz.

 

04.jpg

 

Hosszú élettartam a DLP technológiának köszönhetően

 

Az egyedülállóan tartós DLP® technológiával, szűrőmentes, porálló kialakítással, nulla színfakulással, kiváló hőállósággal és a DLP chipek maximális élettartamával rendelkező TH575 robusztus képminőséget és pontosságot biztosít, a színek halványulása és karbantartás nélkül. A TH575 lámpájának élettartama akár 10.000 óra is lehet, és a Smart Eco® vagy a Lamp Save energiahatékonysági üzemmódok használatával ez akár 15.000 órára is meghosszabbítható.

 

Azok, akik a promóciós időszak alatt vásárolják meg a TH575 projektort, és regisztrálják terméküket a BenQ-nál, egy év meghosszabbított garanciát kapnak, így a teljes garancia 4 évre emelkedik. Ez az egyedülálló garancia-kiterjesztés biztosítja, hogy a TH575 projektor jövőbiztos legyen, és 4 éven belül számos közelgő nagy eseménynél, és – előre tekintve – még a legnagyobb sporteseményeknél is rendelkezésre álljon!

 

További információ a BenQ TH575-ről az alábbi linken érhető el:
https://www.benq.eu/hu-hu/projector/gaming-projector/th575.html

 

Forrás: BenQ

‹‹‹ További Hírek