Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Hitachi két új HDBaseT projektora


2015. június 8.

 

A Hitachi America piacra hozott két új LCD projektort HDBaseT Ultra HD videohálózati képességekkel, 60%-kal javított kontrasztaránnyal, WUXGA natív felbontással és egyéb fejlett képességekkel.

A közepes és nagy helyszínekre szánt CP-WU8461 és CP-WU8451 modellek a Cat 5e/6e bementen kezelni tudják az Ultra HD/3D és a 2K/4K formátumokat is. Természetesen a csatlakozók között megtaláljuk a HDMI, a komponens, kompozit és S-Video bemeneteket, továbbá az USB(A), USB(B) és LAN portokat.

 

A két új modell fényereje 6000, illetve 5000 lumen, az élesség a zoom és a lens shift állítása motoros, azaz a távvezérlővel elvégezhető. Az alapobjektív optikai zoomja 2x-es, emellett négy opcionális objektív is kapható hozzájuk.

 

Mindkét projektor tartalmazza a Hitachi Status Monitoring System nevű monitorozó rendszerét, amely valós idejű információt nyújt a projektorok működési állapotáról a hátlapon lévő LED képernyőn. Megemlítendő még a vezeték nélküli eszközökkel való kompatibilitás és a 16 W-os beépített sztereó hangszórópár.

 

Hitachi1.jpg

‹‹‹ További Hírek