Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A legkisebb Barco moziprojektor


2015. július 12.

 

A Barco alighanem a kismozik kedvében akart járni, amikor kifejlesztette legújabb és egyúttal legkisebb moziprojektorát, a DP2K-6E modellt. Ez a vetítőt 7,5 m széles vászon vetítésére tervezték, ugyanakkor a nagyobb moziprojektorok összes előnyös tulajdonságával rendelkezik, mint pl. a kiváló képminőség, a megbízhatóság, a moduláris felépítés és a hatékony jelfeldolgozás.

 

A szuperkompakt, DCI-követelményeknek megfelelő készüléket a felhasználó bárhol installálhatja. Működése kétszer olyan halk, mint a jelenleg a piacon lévő legcsendesebb digitális moziprojektor. A nagyobb rugalmasság érdekében opcionális mennyezeti szerelvény is kapható hozzá. 2 db UHP lámpát tartalmaz, így egy lámpakiégés sem veszélyezteti a folyamatos vetítést. Karbantartása gyors és egyszerű, minimális időkieséssel. A vezérlés kétféleképpen is megvalósítható: a Barco Comander szoftverrel lokálisan, a Barco Web Commanderrel pedig távolról.

 

Az új Barco projektor októbertől lesz elérhető a kereskedelemben.

 

DP2K-6E 3-4 Right Low Open 2 onwhite jpg.jpg

‹‹‹ További Hírek