Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A Microsoft IllumiShare koncepciója


Május 31.

A Human Factors in Computer Systems (Emberi tényezők a számítógépes rendszerekben) konferencián a fejlesztők egy új módszerrel álltak elő, amely egy számítógépes munkahelyet interaktív kijelzővé tesz.

A lámpaernyőre emlékeztető külsejű rendszer egy pikoprojektort és egy digitális kamerát kombinál. Lehetővé teszi, hogy egy művész a publikálni kívánt munkáját azonnal online elküldhesse. A rendszer neve IllumiShare, kifejlesztője a Microsoft.

A felhasználó IllumiShare táblát használ, és rajzai azonnal átvetítődnek egy másik felhasználó táblájára. A rendszer „trükkje” az, hogy a kamera és a projektor olyan gyorsan csarélik a működésüket, hogy úgy látszik, mintha egyszerre dolgoznának, bár a valóságban ezt felváltva teszik. Ez az időosztásos működés nem érzékelhető, ha 60 Hz-es frekvenciával történik, de a fejlesztők ezt 120 Hz-re akarják növelni, hogy a váltogatás „visszafelé” és „előre” is működjön. Az elérhetőségről még nincs információ, de a cégen belül már néhány tesztmodell kipróbálása folyik.

mirage table.jpg

‹‹‹ További Hírek