Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A NEC és a Light Illusion együttműködése


2014. november 6.

 

A NEC Display Solutions of America bejelentette együttműködését az angol Light Illusion nevű színmenedzsment specialista céggel, így lehetővé válik a különlegesen precíz színvisszaadást igénylő NEC kijelzők natív kalibrációja a Light Illusion LightSpace CMS rendszerével.

 

A LightSpace széles körben – a film és televíziós utómunka és a broadcast piacon – ismert pontos kalibráló rendszer. Lehetővé teszi, hogy a felhasználók saját maguk kalibrálják a kijelzőiket az igényeik szerint, majd kreatív beállításaikat közvetlenül feltöltsék, tovább növelve a NEC reputációját a korrekt színmenedzselésben.

 

Egyelőre a NEC a LightSpace CMS-t az professzionális asztali kijelzőihez, nevezetesen a MultiSync PA sorozathoz kívánja használni, de e sorok írója szerint a megjelenítők szélesebb körére ki fog terjedni az együttműködés.

 

lightspace_cms.jpg

‹‹‹ További Hírek