Fórum   bejelentkezés

Felhasználó

Jelszó

Regisztráció

Feliratkozás hírlevélre

Projektorok böngészésére, összehasonlítására használja a
» teljes listát,
az igényei szerinti projektor kiválasztására a
» projektorkeresőt,
konkrét gyártó és típus kiválasztásához pedig kövesse az alábbiakat:

Kiválasztott termékek

Nincs termék kiválasztva

Cégnév:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

Egyéb közölnivaló

Bérlés

Ha projektort, és a vetítéshez szükséges más kellékeket sze- retne bérelni, elég kitöltenie egy bérlési űrlapot, és munkatársaink emailben, telefonon vagy szemé- lyesen megkeresik Önt.

Bérlési űrlap

A NEC PA innovatív sorozata


2014. augusztus 19.

 

A NEC 3LCD projektorokból álló, és nem kevesebb mint hét tagot számláló PA családjában találunk XGA (PA722X), WXGA (PA671W, PA672W, PA572W) és WUXGA (PA621U, PA622U, PA522U) natív felbontású modelleket, a fényerő 5200 és 7200 ANSI lumen között van.

 

Az új és egyedi fejlesztésű NEC skálázó chip képes a 4K bemenet kezelésére és a jel megosztására a csatlakoztatott projektorokkal. Fontos tulajdonság az akár 4K multiscreen kép, amely lehetővé teszi a rendkívül jó minőségű többablakos vetítést (beépített Edge Blending, Signal splitter és HDMI link).

 

Az új PA sorozat (a PA671W és a PA621U multimédiás vetítők kivételével) tartalmazza a HDBaseT-t, amely olcsó kábelen keresztült jelveszteség nélkül tudja 100 m távolságra átvinni a max. 4K HD videojelet. Valamennyi projektorhoz beszerezhetők cserélhető objektívek, támogatják az álló (portrait) formátumot, és – egy projektor esetében – a 3D prezentációt.

A lámpa élettartama az ebben a kategóriában szokásoshoz képest hosszú (4000 óra), a készenléti fogyasztás kicsi.

 

NEC_PA622U.jpg

‹‹‹ További Hírek